A próbował już ktoś Uniroyal RainSport 2? Cena całkiem przyzwoita a jeśli są tak dobre jak poprzednie ( RainSport 1 ) może to być całkiem dobry wybór...
Czarny Grill Millotec do OII
Zwiń
X
-
Czarny Grill Millotec do OII
Czy ktoś z Was montował taki grill z Milloteca do OII, albo jakiś inny, zastanawia mnie jak można otworzyć maskę???
Przecież on jest w siatke i nie przejdzie przez nia pałąk do otwierania.
Widziałem, że MSdesign zrobił dziurkę na ten pałączek, ale ten akurat słabo wygląda!Octavia II 2.0TDI 170KM / 375 Nm
-
-
AxArt, ja mam z miloteca i w instrukcji obługi jest rysuneczek jak trzeba obciac ten pałak.... zadnej dziurki sie nie robi!!!! tylko jak otwierasz to reke trzeba włozyc pod maske :szeroki_usmiechgachul
czarniutka dwulitrowka combi elegance...była...jest... dwa litry brąz mocca combi platinum
Komentarz
-
-
gachul, masz :?: daj fotkę pliz. grill mnie tak nie wkurza ale te kratki z dołu coraz bardziej , chociaż żeby wyczyścić kratki grilla tez się trzeba orobić .
coś mi sie wydaje że na wiosnę takie cóś sobie zafasuję http://www.agcar.cz/pl/files.php?id=275.
czy ten czarny abs to jest coś takiego jak ten materiał z czego wykonane są włąsnie te kratki na dole , czy trzeba to malować koniecznie :?:O2 2.0 TDI DSG ELEGANCE KOMBI. Chip Masters Tuning .
GVI 1.4TSI
LANCIA YPSILON 1.2 MPI
tires from WULTEX . SERWIS KLIMATYZACJI
Komentarz
-
-
leszekmw, no grill mam tyle ze nie załozony bo mimo iz jest czarny to trzeba malowac... zdjecie zrobie pozniej to wstawie... a co do tych kratek na dole zderzaka to tez o tym myslalem tyle ze kupilem zderzak od RS-a :szeroki_usmiechgachul
czarniutka dwulitrowka combi elegance...była...jest... dwa litry brąz mocca combi platinum
Komentarz
-
Komentarz