Dzieki!!!
[O1] Które lepsze obwódki na zegary?
Zwiń
X
-
[O1] Które lepsze obwódki na zegary?
Te 1. http://sklep.tuning.pl/produkt.php?p...43&d_id=151918
czy te 2 http://dido.win.pl/sklep/product_inf...roducts_id=134
-
-
Zamieszczone przez piotrek_osPaf - "niedościgniony wzór" - mozesz to rozwinąć?
chodziło mi o to że z tego co widziałem i czytałem
czego by nie szukać to i tak zawsze te miloteki pasują najbardziej, są najlepiej wykonane itp. Być może ktoś ma coś lepszego i tańszego ale milotek po prostu pasuje jak ulał, ma odpowiednią grubość odpowiednio załamuje światło od wskazówek i zegarów itp
Komentarz
-
-
To ja zapodam fotki dla kogegi Piotrek_os. Moje ramki sa jakiejs firmy Panthaler i jak dla mnie to ladnie sie prezentuja i zalamuja swiatlo choc Milotecow nigdy na zywo niewidzialem. No i jak patrze na zdjecia to Milotec sa strasznie takie grube co nie do konca mi sie widzi.
[ Dodano: Nie 17 Lut, 08 14:46 ]
Teraz jeszcze niech ktos wrzoci fotki porownawcze Miloteca i wszystko bedzie jak czarne na bialym :wink:
Komentarz
-
-
Nie jestem pewien ale ja mam chyba te z miloteca, a w poprzednim aucie mialem z dido. Wg. mnie te z miloteca sa leprze:
1. grubsze,
2. z przetloczeniem, ktore mi sie podoba,
3. maja ladny kolor taki ciemny chrom czy cos takiego
Co do dido to sa napewno ciezsze i nie zawsze idealnie pasuja co powoduje ze trzeba je przykleic (kropelka, silikon), ich kolor jest jasniejszy bardziej wpadajacy w aluminium.
W Polsce nie ma kryzysu.
Kryzys jest w państwach, w których kiedyś był dobrobyt.
Komentarz
-
-
Ja mam Miloteca, montaz trwal doslownie 5 minut, najwiecej czasu mi zeszlo, na odklejanie tych zafajdanych zabezpieczen od tasmy dwustronnej juz na ramkach. Przyklejenie 1 sekunda, pasowaly jak ulal.
Kleilem ostatnio jakies noname'y znajomemy w golfie i ... QPA. Nigdy wiecej badziewia tego typu, tylko od oficjalnych tunerow.Była Octavia I FL Kombi 1.9 TDI AGR
Była Octavia II Kombi MR06 2.0 TDI DSG
ByłąOctavia II Kombi FL MR06@2013 2.0 TFSI DSG 4x4
TELEFONUJEMY DO MNIE PO GODZ 16.59!
Komentarz
-
-
Komentarz