[O2] Na jakich sprezynach jezdzicie w swoich autach

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • neck99
    L&K
    S_OCP Member
    • 2005
    • 1326

z całym szacunkiem dla dobrych nauczycieli - to ten chyba jest jakimś stereotypowym typem - ma prawie rację i prawie logicznie jej dowodzi... ehhh - wkurza mnie jak ktoś z jednej strony obrabia speediego na całej długości a potem od niego chce kupić kierownice - masochista jakiś - a speedy - cóż - daje ciała ale część ludzi jak widać to akceptuje i tyle..

momo to mój idol - jak będzie się dalej zachowywał nielogicznie dostanie pasek :lol:
    OII 2.0 TDI BKD 140 PD Elegance+ @182KM/408NM F O T K I
    SII 2.0 TDI CFGB 170 CR Platinium+ F O T K I
  • Uki
    Ambiente
    • 2005
    • 139

Witam

W zwiazku z tym ze wiosna idzie do nas duuuzymi krokami zastanawiam sie nad fajnym zawieszeniem tak zeby se wszystko komponowalo z nowymi kołami.

Pierwsza opcja to RS - nie jako temat znam i ma swoje plusy i jeden minus - chcialbym troszke niżej. Wola bym sie skupic na wiekszej rzezbie.

Czyli jakie sprezyny wybrac zeby bylo nizej niz w RS i podobnie komfortowo. Do tej pory jezdzilem na bilstein B4 fabia i B6 w leo - w obu przypadkach eibach pro kit (-3-) no i wszystko bylo fajnie tylko tak z 1-2 cm za wysoko.

Bilstein pss 12 ma sprezyny HR czyli zdecydowanie za twarde.

Zastanawiam sie co wybrac... moze gwint KW / koni ale nie moge znalezc oferty cenowej - i nie wiem jak z twadroscią.

Moze szanowni koledzy cos podpowiedzą

[ Dodano: Sro 27 Lut, 08 13:25 ]
    Rozumiem ze do tej pory wszystkie 02 w klubie jezdza na seryjnym zawiasie :szeroki_usmiech
    Uki
    Premium Car Care - Auto Kosmetyka

S-maxD
    V 50

325ic

Komentarz

Pracuję...