Dokładanych listw nie powinno sie lakierowac bo odpada lakier (są zbyt elastyczne) ale od wersji ambiente w góre nie ma problemów...
Na srebrnym (ale i na zielonym też) bardzo ładnie to wygląda....
Ja sobie pomalowałem listwy, i przyznam że miałem dylemat wszyscy odradzali że cośodpada.... bzdura !!! Jezeli zlecisz to fachowcom to nic się nie stanie i jeszcze gwarancje masz!!! Ja od razu malowałem i zakładałem zderzak od RS-a a więc mnie to kosztowało 800zł, ale same listwy zamkną się 300-350zł!! Tylko że listwy na drzwiach radze kupić nowe. Cała operacja trwa dwa dni i mucha nie siada chcesz to obejrzyj moje fotki lub podjedź to ci opowiem to i owo. Druga sprawa to dobór lakieru tu też ktoś się musi postarać bo można zrobić kukui będziesz w paski :lol: Warsztat gdzie robiłem to Bracia Trojak koło Bielska. k
Wasyl - napisalem ze te dokladane gietkie sa slabszej jakosci i moze z nich spasc lakier bo sie wyginaja...
Ja tez mam w lakierze jak wiele osob i nic sie nie dzieje ale listwy sa orginalne a w moim przypadku tez nowe :szeroki_usmiech
mi malowali bez zdejmowania bo nie chciałem zebym mi w tapicerce grzebał ) mam już 2,5 roku umalowane i nic mi sie nie dzieje )) i mam pomalowane stare listwy ) pozdro k
mi malowali bez zdejmowania bo nie chciałem zebym mi w tapicerce grzebał ) mam już 2,5 roku umalowane i nic mi sie nie dzieje )) i mam pomalowane stare listwy ) pozdro k
OT możesz mi powiedzieć co to jest Octavia VRS :shock: :?: znaczy się taki virtualnyRS :lol: :lol: :lol:
Mi lakiernik mówił ze są na jakie zatrzaski i lepiej nie rozbierać widocznie sie chłopina pomylił hehehhe (A to jest taka wirtualna VRS a w rzeczywistości 90 AGR zkoksowana na 115 KM)
Ile kosztowala to teraz nie pamietam. Zobacz na skoda-design, bo teraz potanialy rzeczy miloteca.
Ta nakladka jest nawet bardziej praktyczna niz ozdobna. Mozna na niej postawic cokolwiek przy wkladaniu do bagaznika i sie zderzak nie rysuje.
Nic nie trzeba bylo kombinowac. Poprostu sie przykleja i juz.
"...Amnezja to łatwo tak zapomnieć co i gdzie i jak
Amnezja to łatwo gdzieś tak swoją chwałę na przód nieść" STOP ECO-TERRORISM!
OT możesz mi powiedzieć co to jest Octavia VRS :shock: :?: znaczy się taki virtualnyRS :lol: :lol: :lol:
W niektorch krajach, np. w UK model RS nazywany jest VRS
prawdę mówiąc podejrzewałem angoli, że se jaja robią ze Skody poprostu mówiąc vRS, ale teraz jak to napisałeś aż wszedłęm na stronke Skody w UK i faktycznie oni ją tam oznaczają vRS :? pozostawie to bez komentarza :zlosnik:
prawdę mówiąc podejrzewałem angoli, że se jaja robią ze Skody poprostu mówiąc vRS, ale teraz jak to napisałeś aż wszedłęm na stronke Skody w UK i faktycznie oni ją tam oznaczają vRS :? pozostawie to bez komentarza :zlosnik:
W sumie jak sie patrzy na ten znaczek:
... to V tam ewidentnie widac.
Z takich ciekawostek - na niektorych rynkach nowa Octavia oznaczana jest jako Octavia 5!
Komentarz