uchwyty na kubki z VW?

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • grzela22
    Drive
    • 2009
    • 40

uchwyty na kubki z VW?

Zamieszczone przez Purchawa
    Musimy w koncu zrozumiec, ze obostrzanie przepisow nic nie da, jezeli ten MARGINES nie bedzie czul nieuchronnosci kary!
    dodalbym jeszcze - jesli sami bedziemy bierni widzac takie sytuacje

nie raz uslyszalem jakies dziwne stwierdzenia gdy mowilem, ze jak widze pijaka na drodze, to dzwonie na policje, zeby go z drogi zdjeli

samego pijaka mam w d..., ale szkoda mi goscia, ktory bedzie jechal po mnie, nie zauwazy i pojdzie siedziec, bo kazdy minal i mial w dupie, jemu sie udalo i wystarczy

i mam nadzieje, ze kiedys gosc jadacy przede mna bedzie myslal tak samo i dzieki temu ja nie spedze paru lat za kratkami, bo zrobie plame z goscia, ktory sie sam o to prosil swoja nieodpowiedzialnoscia
  • wojtass
    Rider
    • 2007
    • 473

uchwyty na kubki z VW?

witam serdecznie
    mam pytanko czy takie uchwyty beda pasowac w miejsce schowka : http://moto.allegro.pl/item323701791...ty_kubkow.html

Komentarz

• macherstudio
      RS
      S_OCP Member
      • 2008
      • 2378
      • Mitshibishi
      • CAXA 1.4 TSI 122 KM

Ciekawa koncepcja, w miejsce schowka powiadasz, mogę Ci zmierzyć, jakie one są szerokie wówczas sobie sprawdzisz.
      www.prostetorodo.pl

Komentarz

• speedy
        Rider
        S_OCP Member
        • 2006
        • 396

z tego co pamietam to nie pasuje jest za szeroki ale nie jestem pewny. sprawdze jak najszybciej to

Komentarz

• wojtass
          Rider
          • 2007
          • 473

bede wdzieczny bo oryginaly w octavi sa w fatalnym miejscu albo podłokietnik albo napoje :lol:

Komentarz

• Misiekoctavia
            Elegance
            • 2005
            • 891

Rozumiem ze w miejscu tej puleczki pod radiem w konsoli srodkowej :?: Jesli tak to wtedy bedziesz mial albo radio albo napoje :P No chyba ze masz zrobisz jak w Golfie uchwyt nad radiem o ile pasuje ten uchwyt. Wujas czesto go rozkladal po to zeby mu sie tak navi w IV nierzucala w oczy przez szybe

Komentarz

• Ćwiarteczka
              Rider
              S_OCP Member
              • 2006
              • 605

Pozostaje jeszcze różnica w wysokości schowka i tego uchwytu. Kiedyś na Allegro widziałem taki uchwyt z wąską półeczką chyba od VW Lupo, tylko czy coś takiego pasuje :?:
              Superb 2 FL Combi 2,0 TDI CFBG

PerfectService by DGW

Komentarz

• kula
                Classic
                • 2006
                • 14

Probowalem, jest problem ze zmiana biegow, w golfie jest jednak troche wyzej :wink:

Komentarz

• Udesky
                  RS
                  • 2007
                  • 1692
                  • Octavia I (1U2)
                  • AHF 1.9 TDI VP 110 KM

a moze cos takiego? Tylko ciac trzeba by bylo :?
                  W Polsce nie ma kryzysu.
                  Kryzys jest w państwach, w których kiedyś był dobrobyt.

Komentarz

• czernobyl
                    L&K
                    • 2008
                    • 1276
                    • Octavia III (5E3)
                    • BFQ 1.6 MPI 102 KM
                    • BSE 1.6 MPI 102 KM
                    • CZDA 1.4 TSI 150 KM

up
                    to jak to jest z tymi uchwytami na napoje passata? pasuje, czy nie, dużo trzeba rzeźbić? rozumiem, że uchwyty z golfa mk4 nie podejdą, bo rozłożone będą blokować zapinanie biegów nieparzystych, ale np. coś takiego? : http://www.allegro.pl/item371062433_...lkswagen_.html (nie wiem, czy Udesky nie wrzucił identycznego, ale aukcja jest już w archiwum i nie mogę porównać)

a może coś innego? tylko proszę o litość - nie proponujcie mi stylistycznych cudów typu metalowe uchwyty carpoint za 8,50

Komentarz

Pracuję...