Ciezko powiedziec ale to moze byc poduszka pod skrzynia biegów.
Alufelgi do OII
Zwiń
X
-
Alufelgi do OII
Witam i pozdrawiam forumowiczów!
Jestem nowy na forum.Jeśli odpowiedź gdzieś jest to przepraszam bo nie znalazłem.Chciałbym kupić alufelgi do mojej rocznej OII Combi.Co do oryginalnych uważam,że z ceną to przesadzili,ale chciałbym nowe.Chodzi mi o 15",rozstaw śrub wiem już że 5x112,ale nie wiem czy ma być rozmiar 6x15,czy 6,50x15,jakie powinno być ET.Czy poza rozstawem i średnicą reszta parametrów ma duże (konieczne??)znaczenie,bo jak uzywam konfiguratorów na stronach internetowych sklepów to widzę ,że po podaniu marki auta tylko rozstaw srub i średnica jest najczęściej wymagana,a pozostałe parametry się różnią.Co sądzicie o felgach Advanti Racing Adv 50A lub EnzoO.black Octavia II Combi 1,9TDI '07
-
-
saport techniczny baj DGW
była BKD+DSG '05 120kkm
była BXE '08 190kkm
no i nie ma :-)
Komentarz
-
-
miałem 18 na oII miesiąc pojeździłem i je oddałem do serwisu niech sobie je wezmą...jedną opone przeciąłem na przejeździe kolejowym za 400 zł ( a drugą na kraweżniku w mieście
morał takie duże felgi nie na nasze drogi...chyba że pojeździć po prostych i odstawiać ale dla mnie jazda była mordęgą z racji martwienia się czy przetne czy wybije czy zkrzywie...16 to jest max a jak byłem w serwisie zakładać to odrazu straciłem na zawieszenie gwarancje z racji że to zwykła oII bo RS ma lepsze zawieszenie do tak dużych felg...wygląda fajnie i nic więcej jeżdże na 16 Vega i jest gitezautoKOWALSKIszkoła ul. Lutomierska 69 Łódź tel. 602 465 680 ZAPRASZAM !!!
VW POLO 9N 2004r. obecnie
Skoda Octavia II 2007r. SPRZEDANA
Skoda Octavia Combi II FL 2010r. obecnie
Komentarz
-
-
Oculus, ja włąsnie kupuje na daniach drugi komplet alumów (na zimówki) do mojej O II. Powiem, ci ze po przejrzeniu setek ofert ( w tym tzw. replik, oraz oryginałów (tyle że używanych) zdecydowałem się, za namową znajacych temat, na nowe felgi firmy ATT model 640. Podobno są to bardzo dobrej jakości fele polecane nawet na zimę.Czarny Elegance
Komentarz
-
-
Big, ile teraz kosztuje komplet ATT 640? I czy kupujesz zwykłe czy C.
Sam mam 640C 16" drugi sezon i ok. 45000 km i narazie wszystko w porządku (choć moja żona potrafi je czasami ostro potraktować)Czarna sztuka - Bixenon skrętny - Czerwona skóra - Pakiet SPORT
Było: 109KM 250Nm. Jest: 147KM 320Nm by TDI-RACING :-)
Biała sztuka - Zamówiona 06.08.2014
Wyprodukowana 07.10.2014
Odbiór 31.10.2014
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez kubasek11Big, ile teraz kosztuje komplet ATT 640? I czy kupujesz zwykłe czy C.
Zamieszczone przez kubasek11Sam mam 640C 16" drugi sezon i ok. 45000 km i narazie wszystko w porządkuCzarny Elegance
Komentarz
-
-
Czarna sztuka - Bixenon skrętny - Czerwona skóra - Pakiet SPORT
Było: 109KM 250Nm. Jest: 147KM 320Nm by TDI-RACING :-)
Biała sztuka - Zamówiona 06.08.2014
Wyprodukowana 07.10.2014
Odbiór 31.10.2014
Komentarz
-
Komentarz