Listwy ozdobne wokół szyb w O2

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • Harry78
    Classic
    • 2009
    • 29

Ja mam Rs z 2002 i jak bym ja wycenial to na ok 32 tys. autko ma 142 tys przebiegu, naprawde w bdb stanie. po wymianie rozrzadu , nowe opony.takze dodaj do tej ceny z 2-3 tys i mysle ze to bedzie dobra cena dla Cieibe i dla sprzedajacego.
    pozdrawiam

[ Dodano: Pią 31 Paź, 08 23:24 ]
    A allegro sie nie sugeruj bo ja przed kupnem swojej ogladalem 4 w polsce i wniosek z tego taki ze zrobilem prawie 2 tys km i nic nie kupilem. a kupilem dopiero w anglii..
  • Igor_s4
    Drive
    • 2008
    • 57

Witam. mam pytanie czy bawił sie ktoś w listwy ozdobne wokół szyb w octavii 2 ? bo przymierzam sie obklejenia lecz tez nie wiem czy da rade dostać takie listwy jakie są naklejone seryjnie np. w passatach lub superb bo z tego co patrze te listwy są. Wie ktoś może czy te listwy pasują do oct 2 i gdzie da rade takie kupić..z góry dzięki za pomoc i pozdrawiam

EDIT szkoda:
    a może by tak sensownie zatytułować topik :?:

Komentarz

• misiekman
      Ambiente
      S_OCP Member
      • 2007
      • 122

hej
      Ja też się zastanawiam nad tymi listawami proponuję żebyś przejżał ofertętej firmy

wydaje mi się że mają szerokość 12mm ale najlepiej byłoby zmierzyć jakiegoś PASSAT-a.
      Możesz też wpisać hasło "listwa chrom" na alledrogo i jest tego od cholery - w sprawie sposobu montażu myślę że dystrybutor ci podpowie
      pozdrawiam i powodzenia
      Zadowolony użytkownik Skody

Komentarz

• Igor_s4
        Drive
        • 2008
        • 57

a z ciekawosci pytając ma ktoś może Octavie II po jakiś modach ? czyli przyciemniane szyby i inne dodatki ?

Komentarz

• Bulikowy
          Rider
          S_OCP Member
          • 2006
          • 353

Myślę że przyciemnionych OII jest masa na forum, np. moja

Komentarz

• maniek333
            Classic
            • 2010
            • 2

witam
            mam octavie 1 kombi i chciałbym przykleic listwy ozdobne wokól szyb .Czy może juz ktos tak sie bawił ?
            Z tego co juz sprawdzałem na dól najbardziej pasuje 12mm a góra 9mm . Tylko pytanie czy napewno ?
            Może ktos mi doradzi ?

Komentarz

Pracuję...