Zamieszczone przez Samiec
Chiptuning - Czechy
Zwiń
X
-
Zamieszczone przez wasylNie słyszałem, ale wydaje mi się że powinno być taniej...
Autokomplex 17000 koron - 2300zł
URTuning 19600 koron + VAT :shock: za 1.9 TDI PD to 2700zł a za EDC16 winszują sobie 24900 koron + VAT :Bojesie: :Bojesie: :Bojesie: to 3400złTorque Steer: The art of changing lanes with the accelerator :zlosnik:
http://www.disi-tune.pl
Była Mazda 3 MPS Powered by SSG & DISI-tune
Był WRX
Była Octa
Komentarz
-
-
Nie wiem na jakiej podstawie wnisokujecie, ze w Czechach bedzie taniej. :?
Ale jakby co to mozecie sie zapytac Vittorio z octaviaclub.cz, ktory jest u nas zarejestrowany.
I dam jeszcze jedna rade - tuner im blizej domu tym lepiej...
Na prawde proponuje to przemyslec.
EDIT: Misiek rozwial watpliwosci... 8)TDI 205PS
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez MiKruSNie wiem na jakiej podstawie wnisokujecie, ze w Czechach bedzie taniej. :?
Ale jakby co to mozecie sie zapytac Vittorio z octaviaclub.cz, ktory jest u nas zarejestrowany.
I dam jeszcze jedna rade - tuner im blizej domu tym lepiej...
Na prawde proponuje to przemyslec.
EDIT: Misiek rozwial watpliwosci... 8)Jarek "Vinci"
Komentarz
-
-
Masz dosyć blisko do Gdańska
i najlepszą firma na pomorzu jezeli chodzi o chiptuning jest
Chiptec Tuning Chiptec TUNING
Inne firmy z Trójmiasta szczerze odradzam
Fak że ostatnio pojawił sie GS-Tuning czy jakos tak
ale wgrywają oni softy v-techu gotowe a V-tech za dobrego nie uchodzi :wink
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez ZadirMasz dosyć blisko do Gdańska
i najlepszą firma na pomorzu jezeli chodzi o chiptuning jest
Chiptec Tuning Chiptec TUNING
Inne firmy z Trójmiasta szczerze odradzam
Fak że ostatnio pojawił sie GS-Tuning czy jakos tak
ale wgrywają oni softy v-techu gotowe a V-tech za dobrego nie uchodzi :winkJarek "Vinci"
Komentarz
-
-
No i problem rozwiązany, nasi spece góra !!!! :diabelski_usmiech :diabelski_usmiech"Życie jest bezwzględne, nie lituje się nad nikim"
Pokój jego duszy - Kris 27-09-2003
Pionek znów gra.......
Rodzinne Combiaczki AHF i BKD by ALI oraz E 30
www.dynosoft.pl
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Sebastian_SCompa co sądzicie o MTM ??
Po drugie 'kristo' u nas na forum ma od pana Ch. soft, ktory z silnika ALH wycignal cos pod 130KM
Po trzecie znam, mechanika ktory pracowal u tego pana i walki, jakie tam sie robia potrafia mocno zdziwic.
Po czwarte nie wiem ile w tej chwili ta firma ma wspolnego z MTM. Golfy z pucharu TDi jezdza na softach Ecusoft i jeszcze silnik nie wybuchl nikomu, ale skrzynie juz sie ukrecaly :diabelski_usmiech
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Sebastian_SCompa co sądzicie o MTM ??
ŚLIZGAJĄCE SIĘ SPRZĘGŁO :szeroki_usmiech od przyrostu niutków
na szczęście przeszło ( sprzęgłu )
polecam , polecam , polecam .............
ale tera to ECUSOFT się zwie....
PS . w poście wykresy są również moje.....Pink Floyd fan.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez MaicroftPo drugie 'kristo' u nas na forum ma od pana Ch. soft, ktory z silnika ALH wycignal cos pod 130KM
Zamieszczone przez MaicroftPo trzecie znam, mechanika ktory pracowal u tego pana i walki, jakie tam sie robia potrafia mocno zdziwic.
Zamieszczone przez MaicroftPo czwarte nie wiem ile w tej chwili ta firma ma wspolnego z MTM. Golfy z pucharu TDi jezdza na softach Ecusoft i jeszcze silnik nie wybuchl nikomu, ale skrzynie juz sie ukrecaly :diabelski_usmiechTorque Steer: The art of changing lanes with the accelerator :zlosnik:
Był WRX
Była Octa
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez MisiekWAWMaicroft napisał/a:
Po czwarte nie wiem ile w tej chwili ta firma ma wspolnego z MTM. Golfy z pucharu TDi jezdza na softach Ecusoft i jeszcze silnik nie wybuchl nikomu, ale skrzynie juz sie ukrecaly
ale na Bemowie jakoś niespecjalnie te Golfy błyszczały
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez MiKruSZamieszczone przez KinziEfekt: 127 kucyków i ok 300Nm z fabrycznej 90-tki.Torque Steer: The art of changing lanes with the accelerator :zlosnik:
Był WRX
Była Octa
Komentarz
-
Komentarz