dziwne , a moze wpadniesz do wawy na turniej ?? to wezme ze soba narzędzia i chętnie sie temu przyjrze . ( zawodowo zajmuje sie elektryką , choć nie motoryzacyjna ale zawsze)
[O1] chiptuning rs
Zwiń
X
-
[O1] chiptuning rs
Witam.pare dni kupilem O1 rs 2002 r zchipowana do 210 KM przez Revo technik..Mozecie mi napisac co wiecie na temat tej firmy. i ogolnie o chipowaniu rsek.. czy taka modyfikacja ma jakis ujemny wplyw na silnik?? ogolnie jak obchodzic sie z takim silnikiem zeby go zaraz nie zajechac..??
-
-
Zamieszczone przez czarnyLBNWitam.pare dni kupilem O1 rs 2002 r zchipowana do 210 KM przez Revo technik..Mozecie mi napisac co wiecie na temat tej firmy. i ogolnie o chipowaniu rsek.. czy taka modyfikacja ma jakis ujemny wplyw na silnik?? ogolnie jak obchodzic sie z takim silnikiem zeby go zaraz nie zajechac..??
Jesli chodzi jednak o moc, to mysle, ze najlepiej byloby podjechac i zweryfikowac moc na jakiejś hamowni.
Brytole mają taki zwyczaj, ze wydają tylko takie certyfikaty mocy, ze jest tyle i tyle.
W rzeczywistosci bywa roznie.
Co do uzytkowania auta po chipie to nalezy je uzytkowac tak samo jak auto seryjne - czyli dobrze! :idea:
Mam prośbę - jak tytułujesz temat, to zaznaczaj o jakiego RS-a chodzi (mozna uzyc dostępnych tagów O1, O2), bo RS byl w O1, ale jest tez w O2. W O2 do tego z dwoma roznymi silnikami. Ulatwi to identyfikację o co chodzi...
Z gory dzieki - teraz zmieniam.TDI 205PS
Komentarz
-
Komentarz