Ciekawe czy te nieoznakowane nie będą na blachach HPx, jak to się czasami zdarza
[Inne] Tuner do "benzyn" poszukiwany...
Zwiń
X
-
[Inne] Tuner do "benzyn" poszukiwany...
Ja w imieniu kolegi...
Poszukuje on rzetelnego tunera który mógłby się zająć mechanicznym tuningiem 2 aut:
- BMW 2.0, 90-93 rok, z serii MPower - zabiegi takie jak: polerowanie kanałów dolotowych, planowanie głowicy, sportowe wałki ew. sugestie tunera mile widziane;
- Toyota Celica 2.0 , 90 rok, - j.w + zwiększenie wydajności turbiny - ew. wymiana na większą.
Byłoby najlepiej jakby był to fachowiec z regionu pomorsko-wielkopolskiego ale nie jest to konieczne.
Wiem, że pod Wa-wą działa Chojnacki - 1-sza liga w kraju. I ten namiar już mam.
Doradzicie coś ? Potrzeba kontaktu do człowieka - resztę dogada kolega osobiście.Wałcz - Poznań -Wrocław - miasta partnerskie :-)
-
-
Re: Tuner do "benzyn" poszukiwany...
Zamieszczone przez NastarJa w imieniu kolegi...
Poszukuje on rzetelnego tunera który mógłby się zająć mechanicznym tuningiem 2 aut:
- BMW 2.0, 90-93 rok, z serii MPower .
O ile wiem to nie ma 2.0 Mpower. Są 3.0 286 Km i 3.2 321 KM
JEsli 2.0 to prawdopodobnie 150KM 24V 6R
A jesli o taki chodzi to te silniki ogolnie sa nie zaciekawe jesli chodzi o paramety..Wg uzytkownikow BMW "one nie jezdza"..Lepiej bedzie swapa na 325 170KM ktory jest oznaczony jako 323
Moj znajomi mieli wszystkie te silniki a jeden wlasnie zmienial 2.0 na ten 2.5 170KM..Tego 2.0 objezdzalem jak chcialem, a tego o 20KM juz nie)Dziwne ale prawdziwe
Pozdrawiam--------------
Komentarz
-
-
jesli chodzi o BMW to zerknij an ten temat http://tuningforum.pl/viewtopic.php?f=72&t=102699 kolega z klubu wlasnie swap'owal u siebie i trzeba przyznac ze nie zle mu to lata na g-techu wyszlo cos 6,02 do 100
Komentarz
-
-
Chojnacki jest Mistrzem w robieniu CC i 126P
Lepszej fury bym mu nie dał.
Co do turbo itd.
Zapytaj Coobcia
Ma chłopak wiedzę !www.soft-car.pl
www.chiptuning-gdansk.pl
- Chiptuning silników benzynowych oraz diesla
- Wyłączanie DPF
- Hamownia Obciążeniowa