No to skoro potrzebujecie to zgłaszam swoją gotowość na robienie przymiarek. Któraś niedziela byłaby ok. skemenhs, jeśli Cię to interesuje to odezwij się na PW.
Pozdro
hubi2000, mogłes zapytać :lol:
Andryey(Tallion) to moj znajomy i niejednokrotnie posiłkowalem się jego modami które zamieszcza na Briskodzie(mimo wszystko wole angielski :diabelski_usmiech )
niestety sprzedał swoja skodę i teraz gania Audi A6 :wink:
przyjemność z jazdy zapewnia avant A4 quattro 2,0TFSI
wyprzedaż garażowa części do O2-plastiki,elektronika, ramka RNS, dekory czarny karbon, inne, inne-proszę pytać na PW
Ja zrobiłem podświetlanie nóg za pomocą listew diodowych. Podłączyłem je do lampy oświetlenia wnętrza, wiec działają identycznie jak lampka w podsufitce.
OK .... podświetlenie fajne, ale generalnie - czy całe clue polega na tym, żeby pokazać ludziom w aucie jak im się nogi świecą?? wygląda to i ładnie, ale bez przesady. Podświetlenie nóg jednak powinno być bardziej stonowane. Jest tyle innych ciekawych rzeczy w aucie do pokazania, więc może by coś więcej wyeksponować?? Ja też chcę u siebie podświetlanie nóg, ale wg mnie powinno być w cholerę bledsze. To jakby wejść do restauracji i fajna, ciekawa, miła, mroczna i przyjemna atmosfera zrobiona ze świateł, ale na środku widać elegancki, czysty, ale oświetlony jupiterami kibel.
Oczywiście nie krytykuję modów - może to tylko moje zdanie, ale ponieważ są rzeczy, koło których nie potrafię przejść obojętnie - zmysł estetyki nie pozwala.
Nie wiem czym podświetla nogi hubi2000. Ja użyłem 2x9 diód smd i świeci troszkę słabiej. Ponadto można kupić dwa rodzaje bieli zimny i ciepły. W zasadzie dla mnie, czyli kierowcy to bajer ponieważ mam oryginalne dywaniki, kiedyś gdy miałem dedykowane, które często się zwijały podświetlenie grało większą rolę. Nie wiem jak wasze pasażerki, ale moja często coś stawia na podłodze w nogach i właśnie dzieki podświetleniu widać w nocy co sie jej wysypało, bądź gdzie może nogi postawić. No cóż kobieta jest kobietą i nie mozna tego zmienić.
Ja jeszcze dołożyłem podświetlanie drzwi od dołu. Działa bardzo ciekawie, poniewaz nie mam podświetlania z lusterek po otworzeniu drzwi owe diodki jasno mi oświetlają teren i widze gdzie stawiam nogę (czasem można w niezłe psie gówno wdepnąć na polskich osiedlach)
Ja jeszcze dołożyłem podświetlanie drzwi od dołu. Działa bardzo ciekawie, poniewaz nie mam podświetlania z lusterek po otworzeniu drzwi owe diodki jasno mi oświetlają teren i widze gdzie stawiam nogę (czasem można w niezłe psie gówno wdepnąć na polskich osiedlach)
akurat ten patent widziałem na ostatnim spocie i na 100% podłączam u siebie :-) i chyba wepnę podświetlanie nóg oraz to "zewnętrzne" do lampki ostrzegawczej w drzwiach :-)
a takie podświetlenie jak moje .... MNIE TEŻ SIĘ PODOBA :-) :diabelski_usmiech
Akurat to podswietlenie powinno wlasnie dzialac tak jak w tym przyklejonym temacie, czyli jest mozliwosc regulacji natezenie i dziala to jedynie jak otworzy sie drzwi, a nie ze swieci to caly czas w jak w jakims malaczu ze szpojlerem na dachu :diabelski_usmiech
Podświetlenie pod drzwiami jest podłączone do lampek sygnalizacyjnych drzwi i działa tylko gdy drzwi są otwarte. Nie wiem czy jest mozliwość przyciemnienia tego w VAGu, ale zawsze możesz zastosować mnie, lub wiecej diód, lub ich inną barwę.
Komentarz