.a off czego dotyczy? bo dual w skodzie jest domyslnie wlaczony po uruchomieniu gdy reguluje sie od strony kierowcy, przekrecenie pokrętła od strony pasażera kasuje dual
adym, off wyłącza wszystkie nawiewy. To samo co skręcić pokrętło na maxa w lewo.
Dual chyba i tak w skodzie nie zadziała. Z tego co pamiętam kiedyś wczytywanie się na oryginalnej stronie, to jest on pod webasto.
Przycisk działa również jako ON . Czyli jak sobie wyłącze to potem tylko naciskam znowu i wracają poprzednie ustawienia. Nie trzeba więc krecić kółeczkiem od regulacji siły nadmuchu.
MrOczny oglądałem tą samą aukcję ale ja potrzebuję z podgrzewami i juz znalazłem w tej samej cenie :diabelski_usmiech
ale teraz kombinuję, czyby całego podświetlenia nie zmienić
przyjemność z jazdy zapewnia avant A4 quattro 2,0TFSI
wyprzedaż garażowa części do O2-plastiki,elektronika, ramka RNS, dekory czarny karbon, inne, inne-proszę pytać na PW
dobra ja jednak wymienilem sa guzik OFF bo pokretła na panelu od golfa jakos mi sie nie podobają, a żeby załozyć srebrne obwódki koło przycisków to trzeba je wymienić.
Jakby ktos reflektował na srebrne obwódki to sprzedam panel za 50zł (+ wysyłka bez guzika OFF)
Działa DUAL po wciśnięciu guzika, prawym pokrętłem zmieniasz dwie temperatury.
Jedynie co to nie pokazuje wybranej funkcji na radiu - chociaż raz mi pokazał sie
duzy napis OFF - może trzeba pobawić sie VASEM
Komentarz