Naprawdę takie są klimaty w VAG? Kurde, może jeszcze wycofam zaliczkę iwróce do japońców :?
są są, możesz się nieźle zdziwić, zwłaszcza, że zawsze byłeś mega fanem toyoty i wrogiem VW, w ogóle nie wiem co tu robisz jako oczekujący na octavię :shock: :lol:
lepiej wycofaj
Planuje kupic,ale powiedzcie co bede potrzebowal DOkupic zeby wszystko dzialalo? ja przypomne mam minta. O podlokietniku to wiem ze dysze, ale jak z siedzeniami. Pewnie jakies wiazki,przekazniki i wlaczniki na konsole, ale co jeszcze? Mysle tez o tych szybach tylnich, ale chyba temat oleje...
Zostały mi czesci, po szkodniku:
VCDS 11.2 oddam za 90 PLN!
Instrukcja Skoda Amundsen POLSKA, sterowniki komfortu 1K0959433C AK, CN. oraz dużo cześci do Passata B6
nie właczniki na konsolę ale cały panel klimatronika
2x wiązka do foteli, przekaźnik
jeżeli chodzi o montaz tylnych szyb to potrzebujesz 2xpodnosnik el, wiązki w drzwi tylne, moduł sterowania szybami x4(w drzwiach kierowcy), przełaczniki sterowania szybami(w tylne drzwi), wiazke przednich drzwi kierowcy
nie ma sensu kupować wiazek el w progi- wystarczy trochę przewodu i kilka pinów
montaz jest dość prosty
zwróć uwagę że w tym ogloszeniu to nie jest pełna skóra tylko półskóra co dale relatywnie wysoką cenę
przyjemność z jazdy zapewnia avant A4 quattro 2,0TFSI
wyprzedaż garażowa części do O2-plastiki,elektronika, ramka RNS, dekory czarny karbon, inne, inne-proszę pytać na PW
Hmm w takim razie szyby na tyl napewno olewam. Troche mnie zdolowaliscie z ta cena, bo pol skora i podgrzewane siedzenia to byl koszt 5,500 jak dobrze pamietam. Z facetem sie umowilem ze mi dorzuci ta instalacje od foteli i przywiezie to wszystko z poznania do krakowa weic mysle ze jedank deal nie najgorszy. Wracjac do foteli. W tym zestawie fotele z tylu sa rowniez podgrzewane, wiec podejrzewam ze cos wiecej niz 2 wiazki, panel i sterowniki sa potrzebne?
Instrukcja Skoda Amundsen POLSKA, sterowniki komfortu 1K0959433C AK, CN. oraz dużo cześci do Passata B6
Ciekawy jestem jak bedzie z instalacja. Znajac swoje szczescie to poduchy w kosmos wysadze:-) Jak sie zmotywuje to jakiegos manuala moze zarzuce:-)
Znajac swoje szczescie to poduchy w kosmos wysadze:
wymieniałem tapicerke u siebie na skórę- najwiecej zabawy było ze zdjęciem podłokietnika ale widze ty masz go w komplecie z konsolą więc najgorsze za tobą :diabelski_usmiech
odepnij aaku przed wymianą to niczego nie wysadzisz
możesz musieć wymienić cześć wiązek na spodze foteli(na stelażu) bo rocznikowo czasem sie różniły
wyprzedaż garażowa części do O2-plastiki,elektronika, ramka RNS, dekory czarny karbon, inne, inne-proszę pytać na PW
Ja towar dostane wkrotce, ale czas na zakladanie znajde dopiero poczatkiem grudnia.
Obiecuje zrobic manuala. Tymczasem czekam na wszelkie sugestie! O schematach nawet nie marzylem, ale jezeli kto ma to bede wdzieczny. Wogole jak rozwiazac problem z potencjometrami od siedzen przednich? Ja mam tylko climatica wiec modul od climatronica wogole nie pasuje, abstrachujac ze wogole nie bedzie dzialal...
Czy tylko ja widzę różnice między panelami? Potencjometry od podgrzewania siedzeń są zamiast zaślepek obok włączników klimatyzacji, podgrzewania tylnej szyby i obiegu wewnętrznego. :shock: Uważny obserwator zapewne zauważy, że w Golfie są to prostokąty z zaokrąglonymi rogami, w Octavii mają kształt bardziej zbliżony do trapezów. Od raz powiem, że w Plusie jest to samo, a przycisk off występuje tylko w climatroniku...
piotrek_gdy, a teraz za karę (jako looser) dawaj, co tam masz :wink:
Dobra czyli rozumiem ze musze polowac na climatic od octavii II wraz z potencjometrami do podgrzewania siedzen. Tak realnie to wyglada troche na loterie... Moze da sie przelozyc tylko te potencjometry z innego samochodu, chociaz chyba nigdzie nie ma podobnych...
No i czekam na schematy i informacje ktoredy mam puscic cala instalacje.
Dobra manuala do podlokientika juz wrzucilem, teraz zabieram sie za manual do podgrzewanych siedzen. Mniej wiecej wszystko skompletowalem (brakuje tylko panelu cliamtica i prawdopodobnie skonczy sie na ASO :cry:
Zanim jednak zaczne, mam maly problem :? Jak cholera odkreciliscie siedzenia :?: Chodzilem po OBI i Castoramach, ale nikt nie moze mi znalesc pasujacej koncowki/klucza/srubokreta. Niby jakims torxem, bodajze 45 idzie to odkrecic, ale ja nie chce poobrabiac srob... jakies podpowiedzi?
XZN pewnie tam siedzi, to taki prawie TORX ale jednak troche inny
Panel do climatika bedzie ciezko, latwiej do climatronika, moze byc nawet z Golfa wtedy trzeba z dowch jeden zrobic, bo klawisze maja inna czcionke i podswietlenie przelutowac.
moze byc nawet z Golfa wtedy trzeba z dowch jeden zrobic, bo klawisze maja inna czcionke i podswietlenie przelutowac.
chyba też są inne piny
po właczeniu climatronica od GolfaV klima wariuje- wywala permanentny błąd czujnika mieszania powietrza(tak to się chyba nazywa)-sprawdzone u mnie j jago7072
Komentarz