piotrek_gdy, no nie wiem czy trafię :? , weź może coś tam narysuj i podeślij :lol:
w sumie można by było coś pomyśleć z taką matą, jakiś włącznik co by się sama wyłączała po jakimś czasie i pod instalacje podpiąć
tylko żeby połowa instalacji nie poszła z dymem :roll:
tak naprawdę niewiele
1.ogrzewane fotele
2.panel klimy który obsługuje podgrzewy
3. wiązki
4. bepiecznik/przekaźnik
Też tak słyszałem...
Ogrzewane stołki u mnie już są, panel mam namierzony, wiązki już nie takie dorabiałem (z wydatną pomocą kowala), a ad. 4 to w ogóle nie ma o czym mówić piotrek_gdy, dzięki za schematy, znowu będę miał co rozgryzać, bo słabo się na tym znam :ideia:
Pytanie ile uczciwie za to dac? Ja mam mozliwosc zakupu takiego zestawu, ale cena mi sie srednio podoba - circa 700 zl ... i tu nie ma foteli, tylko maty, wiazka, przekaznik i sterownik
Była Octavia I FL Kombi 1.9 TDI AGR
Była Octavia II Kombi MR06 2.0 TDI DSG ByłąOctavia II Kombi FL MR06@2013 2.0 TFSI DSG 4x4
misiek^wro, patrząc na ceny na alledrogo: 2x fotel przedni podgrzewany średnio 2x400-500PLN; panel klimatronika z podgrzewami od 90 do 250pln, wiązki- becenne :szeroki_usmiech
więc twoja cena jest naprawde niezła
a jak chcesz całe fotele przednie to mam tapicerkę materiałową :wink:
przyjemność z jazdy zapewnia avant A4 quattro 2,0TFSI
wyprzedaż garażowa części do O2-plastiki,elektronika, ramka RNS, dekory czarny karbon, inne, inne-proszę pytać na PW
Ja mam mozliwosc zakupu takiego zestawu, ale cena mi sie srednio podoba - circa 700 zl ... i tu nie ma foteli, tylko maty, wiazka, przekaznik i sterownik
Na handel masz? Daj jakąś dokładniejszą ofertę na PW. Ja potrzebowałbym panel do climatica, a wiem, że o taki trochę trudniej...
Kurde minal rok, a ja dalej sie za to nie wzialem. Mam wszysto tylko wybebeszenie wiazek siedzen z instalcji samochodu mnie przeraza. Sprzedawca rzucil mi cala instalacje i grzeb tu czlowieku w km kabli. Swoja droga co zostanie to na sprzedaz jest 8)
Ale do sedna. z tego co zalwazylem kable od podgrzewanych siedzen ida do sterownika centralnej elektryki a pozniej chyba przekazniki. Przypomina ze zakladac to bede w mint. Czyli lipa i bida. Jest szansa ze moj sterownik tego nie obsluzy? Pytam, bo jak juz rozloze fure to chce miec wszystko gotowe, a nie bujac sie 2 tygodnie w poszukiwaniu sterownika.
Fernandez: Jak Ty to robiles? tak jak fabryka czy wersja minimalistyczna +12V z byle skad i potencjometr po drodze? Moze jakie wskazowki?
Zostały mi czesci, po szkodniku:
VCDS 11.2 oddam za 90 PLN!
Instrukcja Skoda Amundsen POLSKA, sterowniki komfortu 1K0959433C AK, CN. oraz dużo cześci do Passata B6
Gdyby ktoś przetarł szlak to niech da znać, bo w Yeti mam cieplutko, a w Octavii d..a mi marznie . Oryginalne fotele z podgrzewaniem mam. Potrzebuję panel do climatica, wiązkę, przekaznik i inne takie duperele oraz wiedzę jak to złożyć w działającą całość .
S3 SL 2.0 TSI DSG 4x4 [355KM@461Nm] 2018-... link
Alfa Romeo Stelvio AT8 Q4 [280KM@470Nm] 2018-... link
-------------------------------------------------------------------------
O3 RS 2.0 TSI DSG [313KM@439Nm] 2016-2018 link
O2 1.8 TSI DSG [237KM@345Nm] 2009-2014
O1 1.9 TDI [207KM@389Nm] 2004-2010
Komentarz