widzę skoda mocno szpieguje na ocp, bo czarny dach odemnie ściągnęli :fuck1
[O2] lampy tylne led
Zwiń
X
-
miguello, na dachu to raczej szklanka jest nie blachakliknij 'Lubię to!' www.facebook.com/LukiFanatic a tam O2/O3 RS, O3 RS230, G 6GTI 35, G 7GTI, G 7R, S3, CLA 45 AMG, S5, GT3 RS, Turbo S, M5, RS 7, S 63 AMG, RS6
SKODA OCTAVIA 1.4TSI 122HP CAXA TURBO PROBLEM
Komentarz
-
-
koledzy ktoś w ogóle z OCP'ków posiada lub miał styczność z owymi ledami ... zastanawiam się nad kupnem i się lekko wahamByła Octavia I 1.9 TDi 2004 kombi 137 Km 315 Nm
Była Octavia II 2.0 Rs Tdi 2008 kombi 170/?? 350/??
...
A jest Octavia II FL 1.6 TDI 4x4 2010r. "Stara miłość nie rdzewieje" ... i jak to mówią "śpiesz się powoli"
Komentarz
-
-
koddi, to się powahasz bo jeszcze nikt nie makliknij 'Lubię to!' www.facebook.com/LukiFanatic a tam O2/O3 RS, O3 RS230, G 6GTI 35, G 7GTI, G 7R, S3, CLA 45 AMG, S5, GT3 RS, Turbo S, M5, RS 7, S 63 AMG, RS6
Komentarz
-
-
panowie ostatnio mijalem rs 02 kombi i mial diody tyl ale to bylo kolo berlina i powiem jak sa u nas warto dac kazda kase bo szok jest jak sie mija z takim autem i na ledach tyl a patrzylem na www.milotec i nic takze chyba na niemieckich firmach tuningowych trzeba poszukac moze www.in-pro
efekt zaje...ty panowie wartoSkoda Forever jednak
Vw Golf I II III
Opel Omega C
Peugeot 206 HDi
Vw Golf V 1,9 tdi 90 koni
Citroen C5 2.0 Hdi Audi A8 2001 D2 3.3 TDi
Skoda Octavia II 2005 elegance kombi
Skoda Octavia II 2009 FL 1.9 TDi
VW Golf VI 2011 1.6 Tdi
Skoda Octavia II FL RS kombi
Komentarz
-
-
mnie zastanawia tylko sprawa gdy w normalnych lampach padnie żarówka można ją sobie wymienić a w leadch ?
Była Octavia I 1.9 TDi 2004 kombi 137 Km 315 Nm
...
A jest Octavia II FL 1.6 TDI 4x4 2010r. "Stara miłość nie rdzewieje" ... i jak to mówią "śpiesz się powoli"
Komentarz
-
-
oki ale chcesz miec diody tyl to 1 tysiak moze nie ale cos za cos albo dioda albo nie :PSkoda Forever jednak
Vw Golf I II III
Opel Omega C
Peugeot 206 HDi
Vw Golf V 1,9 tdi 90 koni
Citroen C5 2.0 Hdi Audi A8 2001 D2 3.3 TDi
Skoda Octavia II 2005 elegance kombi
Skoda Octavia II 2009 FL 1.9 TDi
VW Golf VI 2011 1.6 Tdi
Skoda Octavia II FL RS kombi
Komentarz
-
-
wiesz no fakt ale pytanie co może spowodować przepalenie leda? nie było by fajnie gdyby jakieś zwarcie lub coś popsuło mi humorByła Octavia I 1.9 TDi 2004 kombi 137 Km 315 Nm
...
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez LUKIna dachu to raczej szklanka jest nie blacha
trwałość ledów z założenia powinna być taka że przeżyją one nas i nawet nasze wnuki, ale patrząc na te ruskie lampy to nie jestem pewny czy zaświeci chociaż co 2ga dioda :lol: tak czy tak dizajn tego wynalazku mnie jak narazie nie powala... Może wymyślą coś ładniejszego to pomyśle
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Mr0cznyOctavia II LED tyłkliknij 'Lubię to!' www.facebook.com/LukiFanatic a tam O2/O3 RS, O3 RS230, G 6GTI 35, G 7GTI, G 7R, S3, CLA 45 AMG, S5, GT3 RS, Turbo S, M5, RS 7, S 63 AMG, RS6
Komentarz
-
-
Ogarnijcie się trochę :wink: Jakby nie było tych z GL większości podobały by się te które zrobili Chińczycy w takiej czy innej konfiguracji. Widać komuś się podobają i mają ludzie do tego prawo, można też być ich przeciwnikiem ale można też nie narzucać innym w sposób mało oględny, swojej opinii o "kupie" i "dobrym smaku" bo można przeczytać o własnym guście równie błyskotliwy komentarz... :diabelski_usmiech
Komentarz
-
-
kross12
Viniu, popieram, te lampy z allegro to straszny festyn...jak mi się coś nie podoba to o tym mówię i jeśli ktoś mi powie że coś mu się w moim aucie nie podoba to się nie obrażam.
Komentarz
-
nie wiem czy ktoś juz to wrzucał ale dzis trafiłem na zdjęcia kozackiej O2FL kolegi z Briskody :diabelski_usmiech
ma załozone tylne lampy led
co wy na to?
przyjemność z jazdy zapewnia avant A4 quattro 2,0TFSI
wyprzedaż garażowa części do O2-plastiki,elektronika, ramka RNS, dekory czarny karbon, inne, inne-proszę pytać na PW
Komentarz
-
-
Ziomal, a jaki to jest ten dobry gust? :diabelski_usmiech
koncepcja ciekawa
świecą nieźle(chyba)
do ciemnego auta też niezłe rozwiązanie
Zamieszczone przez Maru 123a mi się podobają
[ Dodano: Nie 09 Sty, 11 22:50 ]
a tu chinska wersja O2
a to było?
przyjemność z jazdy zapewnia avant A4 quattro 2,0TFSI
wyprzedaż garażowa części do O2-plastiki,elektronika, ramka RNS, dekory czarny karbon, inne, inne-proszę pytać na PW
Komentarz
-
Komentarz