Ktoś wie ile ta mata kosztuje w ASO? Nie mogę jej znaleźć w katalogu.
Wygłuszenie maski w OIIFL 1.4TSI
Zwiń
X
-
maxmax,
dla mnie bez sensu :!:
O2FL 1.4TSI CAXA - nie mam tego wygłuszenia
G6 1.4TSI CAXA - mam wygłuszenie
nie czuję ŻADNEJ różnicy :!:
poza tym po jakimś czasie to gówno zaczyna odstawać i wygląda mega chujowo jak się otwiera maskę...kliknij 'Lubię to!' www.facebook.com/LukiFanatic a tam O2/O3 RS, O3 RS230, G 6GTI 35, G 7GTI, G 7R, S3, CLA 45 AMG, S5, GT3 RS, Turbo S, M5, RS 7, S 63 AMG, RS6
SKODA OCTAVIA 1.4TSI 122HP CAXA TURBO PROBLEM
Komentarz
-
-
Miałem w O1 1,6; kupowałem do O2 1.6, a teraz do S2 1,8TSI. Przyczyna nie jest w dźwięku, bo różnicy specjalnej nie wychwytuję, tylko to, że silnik trzyma dłużej ciepło i nieco szybciej się nagrzewa. Jak są wszystkie fabryczne spinki, to nie ma co tam odstawać, bo jest powpinana w wielu punktach. Kupowałem w O1 chyba na Allegro uzywkę, ale w O2 i S2 w ASO. Kwota jest do zaakceptowania, a zimą lepiej.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez bob the builderPonadto wygłuszenie bardzo spodobało się lokalnej kunie która postanowiła spędzać pod nim chłodne wieczory i przy okazji przetestowała na nim swoje ząbki
Pytanie, do tych co maja wskaznik temp oleju w bezynie tsi, czy po zalozeniu tej maty temp oleju nie wzrasta jakos niebezpiecznie w lecie??
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez TippoPytanie, do tych co maja wskaznik temp oleju w bezynie tsi, czy po zalozeniu tej maty temp oleju nie wzrasta jakos niebezpiecznie w lecie??
Mnie temp poszła znacząco do góry po założeniu pełnej osłony pod silnik i dla tego przy zmianie opon na letnie i silnik dostanie na powrót letnią osłonę. Na zimę mam również osłonę na grila z heko. CAXA wolno się grzeje w zimie a ja w tym okresie przeważnie kręcę się wokół komina :P
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez eaglemirekMnie temp poszła znacząco do góry po założeniu pełnej osłony pod silnik i dla tego przy zmianie opon na letnie i silnik dostanie na powrót letnią osłonę.
Zamowione juz 2 maty, druga dla kolegi z 1,4 tsi.
Komentarz
-
-
To w letnie upały w jakich granicach masz temp oleum
Silnik byl jeszcze na dotarciu a samochod w pelni zaladowany
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez TatraZamieszczone przez Morgoth130 + wysyłka ... hmmm ... to już chyba lepiej do ASO podjechać i nabyć drogą kupna w tej samej cenie. Może dadzą rabacik na OCPZałożyłem sam. :lol:
Dziecinnie proste. :yay:
Komentarz
-
Komentarz