Zamieszczone przez Leniwiec
Witam!
Wybacz ze tak pozno, ale obczajalem, temat. W zalaczniku printscreen z ETKI
Wiec tak: W jednym samochodzie mam najzwyklejszy schowek wygladajcy jak popielniczka, ale jak wiemy popielniczka nie jest sa to czesci 4A (ramka) oraz 6 i 7. do tego dochadza kratki nawiewu nr 9.
W drugiej szkodzie mam czesc numer 4(ramka) oraz 8A czli uchwyt na butelke a nad nim pokretla od ogrzewania tylnich siedzen. Popielniczki brak.
Jezeli kolega nie ma ogrzewanych siedzen (a tak podejrzewam) to potrzebujesz czesci numer 4 oraz 8. Czyli musisz wymienic ramke oraz zakupic ten element z uchwytem na napoj i z popielniczka. ew. zawsze mozesz kupic ta czesc ktora mam ja i nie wykorzystywac pokretel Chyba ze zakladasz ze maly bedzie sobie kopcil z tylu:-D
Mysle ze najsensowniej jest czychac na te czesci na allegro, albo nawet pytac ludzi handlujaych czesciami, bo ASO moze skosic za te dwa elementy jak za zboze... A twoja popielniczke i ramke mozesz sprzedac ludzim co to se podlokeitnik chca zalozyc
[ Dodano: Nie 06 Cze, 10 16:39 ]
Zamieszczone przez Leniwiec
Witam!
Wybacz ze tak pozno, ale obczajalem temat. W zalaczniku printscreen z ETKI.
Wiec tak: W jednym samochodzie mam najzwyklejszy schowek wygladajcy jak popielniczka, ale jak wiemy popielniczka nie jest sa to czesci 4A (ramka) oraz 6 i 7. do tego dochadza kratki nawiewu nr 9.
W drugiej szkodzie mam czesc numer 4(ramka) oraz 8A czli uchwyt na butelke a nad nim pokretla od ogrzewania tylnich siedzen. Popielniczki brak.
Jezeli kolega nie ma ogrzewanych siedzen (a tak podejrzewam) to potrzebujesz czesci numer 4 oraz 8. Czyli musisz wymienic ramke oraz zakupic ten element z uchwytem na napoj i z popielniczka. ew. zawsze mozesz kupic ta czesc ktora mam ja i nie wykorzystywac pokretel Chyba ze zakladasz ze maly bedzie sobie kopcil z tylu:-D
Mysle ze najsensowniej jest czychac na te czesci na allegro, albo nawet pytac ludzi handlujaych czesciami, bo ASO moze skosic za te dwa elementy jak za zboze... A Twoja popielniczke i ramke mozesz sprzedac ludzim co to se podlokeitnik chca zalozyc
Aha montaz banalnie prosty. lekko podwazacz elementy i je wysuwasz. dotyczy to zarowno czesci z popielniczakmi jak i nawiewow. ramke trzeba odkrecic , sa dwa torxy po bokach. jak wyciagnisz wczesneijsze elemnty zobaczysz gdzie, lub spogladnij na moj temat dotyczacy montowania podlokietnika, tam chyba wstawialem fotki.
pzdr.
EDIT: nie moge dolaczyc foty z etki bo niby wszystkei limity na tym forum zostaly wykorzystane i mam sie skontaktowac z adminem:-( nie wiem o co kaman
Komentarz