Witam jestem w trakcie zmiany lamp na ori xenonowe plus malowanie środków na czarno, ale korci mnie bi xenon, ktoś to juz robił? lub ma pojęcie jaką soczewke kupić? jakiś namiar, porada z góry thnx za wszelkie info
Bi Xenon octavia 2
Zwiń
X
-
pabloxr3i po pierwsze nie homologowanych takich lamp do O2 czy też O2FL więc ja osobiście odradzam takie "druciarstwo" a jeśli nadal Ciebie interesuje taki mod to możesz zapytać tu:
lub tu:
Profesjonalne przeróbki oświetlenia-montaż (bi) xenon, montaż led, regeneracja odbłyśników i inne. Pisz lub dzwoń ☎519 771 084. Przerabianie xenon, przeróbki na bixenon. Sklep internetowy oraz przeróbki lamp klienta z użyciem naszych soczewek, żarników, modułów led, xenon, przetwornic.
oraz możesz obejrzeć:
W YouTube możesz cieszyć się filmami i muzyką, które lubisz, przesyłać oryginalne treści i udostępniać je swoim bliskim, znajomym i całemu światu.
Oczywiście układ poziomowania oraz spryskiwacze reflektora też dokładasz?Ostatnio edytowany przez mrfazi; 11839.
-
-
Zobacz przeróbkę lamp samochodowych do Skoda Octavia II na soczewki led, xenon. Fabryczne lampy bixenonowe do Skody Octavi II generacji ( 2003 - 2008r.) zmodyfikowaliśmy poprzez dodanie świateł dziennych modułowych które pełnią. Oferujemy gwarancję na wykonane przeróbki. Szybka wycena na maila.
to jest druciarstwo???
Komentarz
-
-
pabloxr3i w pewnym sensie tak , jedno jest pewne w 100%, taka lampa nie posiada homologacji, czyli jest powiedzmy to szczerze - nielegalna, zaraz odezwie się ktoś i napisze, że gadam głupoty ale takie są fakty.
Reasumując wolałbym kupić taką lampę jak w linku od firmy która ma doświadczenie niż jakiegoś "chinczyka".
P.S. Jak padł mi silniczek w jednej z lamp chodził mi głowie mod z przeróbką lamp dotyczącą pomalowania na czarno wnętrza reflektora. Bardzo fajny i rzeczowy kontakt telefoniczny z HRF, ale po zapoznaniu się z opinią użytkowników takich "cudeniek" odpuściłem sobie. Takie lampy czasem się rozklejają, potem masz zaparowane klosze itp.Ostatnio edytowany przez mrfazi; 11839.
Komentarz
-
-
Podejrzewam, że koledze chodzi o taki zestaw lub podobny do ori lamp Octavii 2:
Jak lampy są rozklejone, to podmiana zestawu Xenonu (odbłyśnik i soczewka wraz z przesłoną) na coś takiego (przesłona na silniku) jest bezproblemowa. Elektryka, sterowanie pewnie podłącza się pod zasilanie świateł długich i mamy Bixenon w OII przed FL.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez pabloxr3i Zobacz wpishttps://hidretrofit.pl/skoda-octavia-ii/
to jest druciarstwo???
a poziomowanie musi być automatyczne, a nie ręczne druciarskie->Usługi elektroniki/małej mechaniki VAG, usługi IT
->Superb 2FL CFGB DSG 4x4 Platinum+
poprzednie modele:
->O2FL CFHC DSG Elegance+ 2016-2020
->O2 BKC+ARL 4x4 Adventure+ 2010-2016
O1FL ASV Ambiente Ice 2003-2010 VW Golf 3 AAZ Classic 2000-2003
Komentarz
-
Komentarz