Witam,chciałbym w moim aucie Octavia 2 Fl 2009 2.0 TDI (140 KM) zmienić licznik na maxidot-A może ktoś podesłać numer części owego licznika albo jeżeli ktoś ma na zbyciu takie coś mój licznik pokazuje tylko podstawowe funkcje .
maxidot
Zwiń
X
-
Zamieszczone przez sendrek Zobacz wpisCena zaporowa jak za jeden z najstarszych dostępnych maxi-dot z o2fl. Ten z aukcji (D) nawet temp oleju nie pokazuje.
Taki sam mogę sprzedać za 60% tej ceny.
Mam około 20szt. liczników z maxidot, wszystkie przetestowane, sprawne, mogę dopisać licznik do Twojego auta.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez sendrekCena zaporowa jak za jeden z najstarszych dostępnych maxi-dot z o2fl. Ten z aukcji (D) nawet temp oleju nie pokazuje.
Taki sam mogę sprzedać za 60% tej ceny.
Mam około 20szt. liczników z maxidot, wszystkie przetestowane, sprawne, mogę dopisać licznik do Twojego auta.
Wysłane z mojego Redmi 4 przy użyciu Tapatalka
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez lucent Zobacz wpisA końcowa literka jest obojętna, będzie działał nowszy rocznikowo licznik niż samochód?
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez georgg Zobacz wpis
Czym nowszy tym lepszy. W dieslu najnowszy jest chyba z literką K.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez lucent Zobacz wpisDo Diesla 1.9 pasują liczniki z 2.0 ? Bo głównie "S" pochodzi z 2.0 ?
Ja mam BXE 1,9 i mam wymieniony licznik na "S" - spacewalker mi kodował.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez demol Zobacz wpisTylko obrotomierz ma znaczenie, ar ju siur?
mam octe 1.6mpi z obrotomierzem 7k i wg rozpisek mam szukać licznika 1Z0 920 841 B. Czy jestem w błędzie?
Komentarz
-
Komentarz