Radio LCD'7 MAISUN MT6506

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • Kusy_Ursus
    Classic
    • 2017
    • 3
    • Octavia II combi (1Z5)
    • BLF 1.6 FSI 115 KM

Radio LCD'7 MAISUN MT6506

Witam.
    Niedawno zakupiłem O2combi i na wyposażeniu mam takie radio Maisun MT6505 http://www.gasgoo.com/auto-products/.../1810133.html#
    Czy na tym będzie chodzić każda navi (Igo,Navitel itd,itp) ? jak zrobić zeby na wyswietlaczu byla informacja z climatronica ? zeby czujniki parkowania ze skoda sie pokazywały jak tu http://fsc.nazwa.pl/fotki/A6/vw2.jpg ? Da rade dograć polsky jezyk ?

a może jest tu jakiś extra magic od car audio i miałby ochotę mi zajrzeć w te radio ?
    Ostatnio edytowany przez Kusy_Ursus; 43768.
  • dawcio
    RS
    • 2015
    • 3431
    • Octavia III (5E3)
    • CHZD 1.0 TSI 115 KM

Zamieszczone przez Kusy_Ursus Zobacz wpis
    Czy na tym będzie chodzić każda navi
    jeśli to jest na androidzie to będzie chodzić wszystko,ale wydaje mi się że tam jest Win więc nie wszystkie navi
    Zamieszczone przez Kusy_Ursus Zobacz wpis
    jak zrobić zeby na wyswietlaczu byla informacja z climatronica ? zeby czujniki parkowania ze skoda sie pokazywały jak tu Link ? Da rade dograć polsky jezyk ?
    jeśli radio nie posiada wbudowanego can-busa to nie będzie banglało wyświetlanie
    Dawid
    czarna 2018 skoda octavia 3FL by dawcio

Komentarz

• kowaltom99
      Rider
      • 2009
      • 743
      • Octavia II (1Z3)
      • BXE 1.9 TDI PD 105 KM

MT6505 - to jest już dość stary model Maisun przystosowany do OCTAVIA II FL.
      Ma CAN-BUS, obsługuje czujniki parkowania i climatronic - ale w przedliftowej OII to nie zadziała.
      Masz tam 2 systemy -
      - do radia CD, DVD - jakiś ich chiński system (to nie jest android)
      - do nawigacji jest WIN CE (5,0 lub ,6,0) - pójdzie każda mapa na zrobiona na WINCE (automapa, IGO...)

Tu jest sporo info na temat tego radyjka (ale po niemiecku lub ang.)

Komentarz

• Kusy_Ursus
        Classic
        • 2017
        • 3
        • Octavia II combi (1Z5)
        • BLF 1.6 FSI 115 KM

oprogramowanie radia to WIN 5.0 CE, mam navi na ta wersje i niestety odpala sie i robi się biały ekran

Komentarz

Pracuję...