Witam, mam pytanko posiadam radio swing z opcją aux, i zamontowanym także tunel srodkowy z podłokietnikiem gdzie jest wejście aux tylko nie posiadam przewodu łączącego radia z wejściem w tunelu, gdzie mogę dostać taki przewód albo jaki jest nr tej części żebym mógł go poszukać? Dzięki wielkie z góry za odpowiedź
( O2FL ) kabel aux
Zwiń
X
-
Co prawda ja miałem OII przed liftem ale aux na pewno jest ten sam . Czyli używasz zwykłego kabelka za półtora zeta
...DIESEL KOPCI , DIESEL CZADZI , DIESEL NIGDY CIĘ NIE ZDRADZI... :-)
mala ewolucja BKD ->BMN 205KM/458Nm
http://forum.octaviaclub.pl/viewtopic.php?t=26088
Komentarz
-
-
Też myślałem,że chodzi o ten kabel bo przeczytałem po łepkach post.Teraz wiem ,że nie ma połaczenia pomiędzy podłokietnikiem a radiem, może to być spowodowane złym ustawieniem w opcjach radia. .No, chyba ze jest pewne ,że tego kabla tam fizycznie nie ma to wtedy trzeba szukać innego, coś podobnego do tego http://allegro.pl/vw-aux-jack-kabel-...841611857.html
Znalazłem taki opis
AUX
Włączanie lub wyłączanie funkcji zewnętrznych źródeł dźwięku.
Ustawienie czułości wejścia AUX
›
LEV 1
– wysoki poziom, używany szczególnie do komputerów przenośnych;
LEV 2
– średni poziom, używany szczególnie do odtwarzaczy kasetowych i kom-
paktowych;
LEV 3
– niski poziom, używany szczególnie do odtwarzaczy MP3Ostatnio edytowany przez Octava4x4; 41052.
Komentarz
-
-
Witam kolegów. Wsadziłem do swojego bolero kabelek za 10zł z alledrogo z dedykowaną wtyczką. Jednak jest problem z odbiorem, jak bym nie ustawiał czułości to w tle słychać szum. Nawet ekran kabelka podpiąłem do obudowy radia ale nic to nie dało. Można coś z tym jeszcze zrobić? Jak sprawa wygląda w fabrycznym aux'ie?Kubala
------------------------------------
było 139 KM i 310 Nm
jest 105 KM i 240 Nm (i jest dobrze)
Komentarz
-
-
Koledzy, wiem że na alle drogo zatrzęsienie różnych kabli, ale dla mnie laika to problem wybrać odpowiedni. Dołożyłem podłokietnik do mojej O2 FL (2013 rok - wersja Active), brakuje mi kabla do połączenia gniazdka Aux w podłokietniku z radiem Swing. Jeśli ktoś z was ma większą wiedzę/doświadczenie, proszę podrzućcie jakiś link do zakupu, albo fachową nazwę po której zidentyfikuje kabel 1 do 1. I kolejne pytanie, czy jest ktoś z Torunia, ewentualnie Grudziądza lub okolic kto pomógłby w kodowaniu?
Pozdrawiam,
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez el_bartoo Zobacz wpisKoledzy, wiem że na alle drogo zatrzęsienie różnych kabli, ale dla mnie laika to problem wybrać odpowiedni. Dołożyłem podłokietnik do mojej O2 FL (2013 rok - wersja Active), brakuje mi kabla do połączenia gniazdka Aux w podłokietniku z radiem Swing. Jeśli ktoś z was ma większą wiedzę/doświadczenie, proszę podrzućcie jakiś link do zakupu, albo fachową nazwę po której zidentyfikuje kabel 1 do 1. I kolejne pytanie, czy jest ktoś z Torunia, ewentualnie Grudziądza lub okolic kto pomógłby w kodowaniu?
Pozdrawiam,Ostatnio edytowany przez kowaltom99; 6234.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez el_bartoo Zobacz wpisbrakuje mi kabla do połączenia gniazdka Aux w podłokietniku z radiem Swing.
Zadzwoń to wyślę fotkę. Numer poniżej.
Tempomaty w grupie VAG. Skoda, Audi, Seat, VW. Wiązki, montaż, kodowanie. Tel. 510 150 407
Klientów pytających o rabat informuję, że jest on stolicą Maroka
Komentarz
-
Komentarz