Zakupiłem Skode Octavie 2012r i szukam do niej radia Swing. Jest to biedna wersja samochodu i w przyszłości chcę założyć tylne czujniki parkowania,chyba jest to realne i czy to radio będzie kompatybilne z czujnikami ? Jeśli ktoś ma do sprzedania całkiem sprawne,zadbane i z kodem to chętnie odkupię
Kupię radio SWING
Zwiń
X
-
Polecam na aliexpres za 150$, w tej cenie masz nawigację w pełni odblokowaną, zestaw głośnomówiący z pełną obsługą telefonu, oglądanie DVD i odtwarzanie wszelkiego rodzaju plików muzycznych i video, możliwość podłączenia kamery cofania, wyświetlanie oryginalnych czujników cofania na radiu wraz z kamerą lub bez. Według mnie nie warto kupować starego radia tylko kupić nowe. Mam takie radio od roku.
Komentarz
-
-
-
Żadnych problemów. Tylko przy zmianie częstotliwości, przy zmianie rejonów polski długo to trwaOstatnio edytowany przez roberta; 1013.
Komentarz
-
-
Dzięki za propozycje, radio wygląda elegancko. Obawiam się tylko, że nie zostanie w pełni wykorzystane. Widzę ze zdjęć, że można nim operować klimatyzacją, a niestety u mnie manual. Zostałoby zainstalowane zamiast radia Blues i wydaje mi się że mocno by kontrastowało z resztą wyposażenia samochodu.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez PtR1 Zobacz wpisDzięki za propozycje, radio wygląda elegancko. Obawiam się tylko, że nie zostanie w pełni wykorzystane. Widzę ze zdjęć, że można nim operować klimatyzacją, a niestety u mnie manual. Zostałoby zainstalowane zamiast radia Blues i wydaje mi się że mocno by kontrastowało z resztą wyposażenia samochodu.
A radio podałem bo jak bym miał dać 400zł za używkę to wolę dołożyć i mieć nowe z większymi możliwościami
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez dawcio Zobacz wpisi jak łapie fale radiowe?Ostatnio edytowany przez roberta; 1013.
Komentarz
-
-
roberta mam taki tylko na dwie anteny,a w aucie jedna antena,dupy nie urywa!Ten z allegro lepszy?Bo ten co mam chinczyk przysłał z radiem
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez modoc007 Zobacz wpisCzyli to radio obsługuje bez problemu czujniki cofania oryginalne ze skody
Zamieszczone przez modoc007 Zobacz wpisA jak z podłączeniem nie było problemów. ??
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez modoc007 Zobacz wpisCzyli to radio obsługuje bez problemu czujniki cofania oryginalne ze skody. A jak z podłączeniem nie było problemów. ??
Jeszcze trzeba zamienić miejscami we wtyczce głośnik prawy przód l prawy tył, bo niestety Chińczycy coś namieszali.Ostatnio edytowany przez roberta; 1013.
Komentarz
-
-
Panowie proszę o poradę, poszukuję dobrego radia z aliexpress do OII, może są jakieś które obsługują google maps on line?Skoda Octavia II FL
Motul 8100 X-Cess 5W40, Filtry Knecht, Świece Beru
https://www.olx.pl/oferty/uzytkownik/2sDZh/
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Maly745 Zobacz wpismoże są jakieś które obsługują google maps on line?
tu masz nowszego niż mój
Ale Maly745 jest kicha z falami radiowymi w tych chinczykach
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez dawcio Zobacz wpiskażde z androidem
https://pl.aliexpress.com/store/prod...14c19bb9iJGl4u
tu masz nowszego niż mój
Ale Maly745 jest kicha z falami radiowymi w tych chinczykach Skoda Octavia II FL
Motul 8100 X-Cess 5W40, Filtry Knecht, Świece Beru
https://www.olx.pl/oferty/uzytkownik/2sDZh/
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez cichy_ocp Zobacz wpisCiekawe jak z jakością dźwięku w chińczykach
Komentarz
-
Komentarz