Znaczy, jak bede mial radio z octavii to podejdzie bez zmiany ramki, a z fabii bedzie za waskie i zadna ramka tego nie zakryje, tak? Czy sa ramki do ovtavii i erzszego radia z fabii? Jutro zmierze radio w fabii i miejsce, ktore mam w octavii i sie okaze. Dzieki Panowie.
A jakies kabelki bede potrzebowal, czy wpinam po prostu w instalacje?
Troche sie obawiam, ze przy kostkach bylo cos grzebane jak zakladali to radyjko sony..
W kostkach nie ma plusa po stacyjce i ten soniarz sie nie wylacza po wyjeciu kluczyka ze stacyjki. Musze to posprawdzac. Ma ktos rozpiske kabelkow w kostce?
A jakies kabelki bede potrzebowal, czy wpinam po prostu w instalacje?
Troche sie obawiam, ze przy kostkach bylo cos grzebane jak zakladali to radyjko sony..
Pewnie masz tam przejściówkę z Qudlocka na ISO.
Wyjmij to będzie wiadomo co masz.
Tempomaty w grupie VAG. Skoda, Audi, Seat, VW. Wiązki, montaż, kodowanie. Tel. 510 150 407
Klientów pytających o rabat informuję, że jest on stolicą Maroka
później będziesz musiał szukać jakiegoś magika, który Ci je rozkoduje.
Na Śląsku kosztuje to 50 zł..
Tempomaty w grupie VAG. Skoda, Audi, Seat, VW. Wiązki, montaż, kodowanie. Tel. 510 150 407
Czy ma ktoś schemat kostki zasilającej radio? Znaczy jakie tam powinny być kabelki, bo mam brązowy (-), dwa czerwone z białym paskiem oba stały (+), i dwa jakieś cienkie brązowe, na których nie ma nic. Nie ma kabelka z plusem po stacyjce i to mnie dziwi, bo aktualnie mam nawet problem z radiem, ze samo się nie wyłącza...
Panowie, bardzo dziękuję z pomoc.
A powiedzcie mi, czy Swing będzie pokazywał czujniki cofania, czy nie?
Jakie radio działa jako głośnomówiące przez Bluetooth? Czy np. Swing da radę z jakimś adapterem?
Mam 3 pytania:
1. Mógłby ktoś napisać o różnicy miedzy stream a swing
2. Różnica między swing a bolero?
3. Co nalezy zrobić i jaki jest koszt dołożenia bluetootha do swinga?
Moduł - to zależy jaki masz telefon. Im nowszy smarfon tym droższy moduł.
Panowie,
kupiłem radyjko BOLERO dotykowe z zepsutym CD. Wymontowałem mechanizm, i znalazłem identyczny nowy u chińczyków na ali.
I teraz moje pytanie, czy numerki na mechanizmach muszą być te same, czy mogą się różnić?
Na moim mechaniźmie mam nadrukowane:
8 638 813 433
099 7375 D 0548
10/09/26 12:11
Na ali jest np. taki:
8 638 813 021
099 7361 A 0635
07/08/18 16:46
Komentarz