Czy ktoś mi może pomóc ja załączyć kornery w octavii II FL z 2012r. mam kabelek tylko proszę o pomoc jak zakodować
Załaczenie kornerów
Zwiń
X
-
mati8201
-
-
aryziomex - dzięki zadziałało zgodnie z filmem
a możesz napisać jak to jest z coming home (gdy niema czunika zmierzchu) - wiesz jak ustawić - interesuje mnie tylko odprowadzanie
Komentarz
-
-
-
Mam Pytanko może ktoś bedzie znal odpowiedz kupiłem żonie polo 2013r. i otwieranie drzwi dział tak: jedno wciśnięcie pilota otwiera tylko przód 2 wciśnięcia pozostałe drzwi. Czy ktoś wie jak to zmienić aby jednym wciśnięciem otwierać wszystkie drzwi.
Wiem że to nie w tym temacie pisałem na Forum Polo ale tam jest cisza jak makiem zasiał.
Komentarz
-
-
musisz mieć nie jakiś komputer na zegarach, tylko pełny maxidot i tam w opcjach komfortowych jest wyłączenie funkcji single door
jak nie masz wyświetlacza MD to trzeba kompa z VCDS'em i w adaptacjach modułu centralnej elektryki się to włącza/wyłącza->Usługi elektroniki/małej mechaniki VAG, usługi IT
->Superb 2FL CFGB DSG 4x4 Platinum+
poprzednie modele:
->O2FL CFHC DSG Elegance+ 2016-2020
->O2 BKC+ARL 4x4 Adventure+ 2010-2016
O1FL ASV Ambiente Ice 2003-2010 VW Golf 3 AAZ Classic 2000-2003
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez krzynol Zobacz wpismusisz mieć nie jakiś komputer na zegarach, tylko pełny maxidot i tam w opcjach komfortowych jest wyłączenie funkcji single door
jak nie masz wyświetlacza MD to trzeba kompa z VCDS'em i w adaptacjach modułu centralnej elektryki się to włącza/wyłącza
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez mati8201 Zobacz wpismożesz napisać jak to sie nazywa w module centralnej elektryki->Usługi elektroniki/małej mechaniki VAG, usługi IT
->Superb 2FL CFGB DSG 4x4 Platinum+
poprzednie modele:
->O2FL CFHC DSG Elegance+ 2016-2020
->O2 BKC+ARL 4x4 Adventure+ 2010-2016
O1FL ASV Ambiente Ice 2003-2010 VW Golf 3 AAZ Classic 2000-2003
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez mati8201 Zobacz wpisMożecie coś pomóc mam vcds 17.1 i jak sie okazało żona klikła pobierz aktualizacje zaktualizowal sie do 17,8 i po podłączeniu nie przechodzi testu
Komentarz
-
-
-
Zamieszczone przez sebos81 Zobacz wpisA czy jest mozliwosc zeby doswietlanie zakretow bylo mozliwe przy wiekszej predkosci jesli tak to gdzie to zmienic w vcds?
Komentarz
-
-
Cześć Wszystkim,
załączyłem doświetlanie zakrętów, ale działa tylko na ruch kierownicą. Mój sterownik to: 1K0 937 087 J . Czy ktoś mi podpowie jak zakodować również doświetlanie zakrętów przy włączeniu kierunkowskazu ?
O II FL 2010 (sierpień)
Koło kierownicy (J527) Plik etykiet:| 5K0-953-569.clb
Oznaczenie elementu SW: 5K0 953 521 BJ HW: 5K0 953 569 C
Z góry serdecznie dziękuję za każdą wskazówkę ?
Jarząbek
Komentarz
-
Komentarz