Witam Was, czy ktoś z Was wgrywał polskie menu do Octavii II ?? sprowadziłem auto z Niemiec i wszystkie napisy które pojawiają się na zegarach są po niemiecku. będę wdzięczny za wszelkie sugestie
Wgranie polskiego menu
Zwiń
X
-
Tagi: Brak
-
wklej autoscan z licznika (adres 17) i z advancec ID, albo wyjmij licznik i zrób zdjecie naklejki
-
dzięki Space za podpowiedz, ale jak mam to zrobić?? jestem świeży w skodzie i nie wiem jak zrobić wklej autoscan z licznika (adres 17) i z advancec ID
Komentarz
-
Podjedź na spota w okolicy, a pewnie ktoś życzliwy podłączy auto pod kompa.
Komentarz
-
-
Jeśli to przedliftowy Maxi-Dot, to jest możliwość zmiany języka za pomocą manetki na bardziej ludzki język angielski.
Samo spolszczenie moim zdaniem większego sensu nie ma, bo poza tekstem od ustawień i od kilku komunikatów nie ma co tam spolszczać, a teksty i tak są proste do zrozumienia.
Komentarz
-
Jogi a jak mam to sprawdzić ? czy przed lift czy po bo sam model skody jest poliftowy , a w manetkach nic nie mogę ustawić
albo nie wiem jak
Komentarz
-
chyba musze na jakieś skzolenie się udac

... pS nie no jasne ze wystarczy angielski , bo niemiecki gryzie po oczach
Komentarz
-
spróbuj tak jak na filmie , zmiana za pomocą prawej manetki ( przycisk na końcu ) lub ze sterowania na kierownicy o ile je masz . zassij polska instrukcje od auta to wiele się dowiesz . Tu masz link do niej
https://www.youtube.com/watch?v=wbI18SoEZV
Ostatnio edytowany przez Wojtenio; 23729.
Komentarz
-
-

Komentarz