Światła do jazdy dziennej

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Maly745
    odpowiedział(a)
    Zamieszczone przez dawcio Zobacz wpis
    tu masz taniutki i najlepszy od razu pod xenony
    OLX.pl to darmowe ogłoszenia lokalne w kategoriach: Praca, Dom i Ogród, Elektronika, Moda, Rolnictwo, Zwierzęta. Dla Dzieci, Sport i Hobby, Muzyka i Edukacja, Usługi i Firmy. Szybko znajdziesz tu ciekawe ogłoszenia i łatwo skontaktujesz się z ogłoszeniodawcą. Na OLX.pl czeka na Ciebie m.in. praca biurowa, mieszkania, pokoje, samochody. Jeśli chcesz coś sprzedać - w prosty sposób dodasz ogłoszenia. Chcesz coś kupić - tutaj znajdziesz ciekawe okazje, taniej niż w sklepie. A wszystkie te ogłoszenia bez konieczności zakładania konta. Sprzedawaj po sąsiedzku na OLX.pl

sam bym brał ale nie mam akurat $$
    Rarytas w śmiesznej cenie

Zostaw komentarz:

• dawcio
    odpowiedział(a)
    Zamieszczone przez MQ1977 Zobacz wpis
    Podstawowa sprawa to znaleźć odpowiedni moduł w dobrej cenie
    tu masz taniutki i najlepszy od razu pod xenony
    OLX.pl to darmowe ogłoszenia lokalne w kategoriach: Praca, Dom i Ogród, Elektronika, Moda, Rolnictwo, Zwierzęta. Dla Dzieci, Sport i Hobby, Muzyka i Edukacja, Usługi i Firmy. Szybko znajdziesz tu ciekawe ogłoszenia i łatwo skontaktujesz się z ogłoszeniodawcą. Na OLX.pl czeka na Ciebie m.in. praca biurowa, mieszkania, pokoje, samochody. Jeśli chcesz coś sprzedać - w prosty sposób dodasz ogłoszenia. Chcesz coś kupić - tutaj znajdziesz ciekawe okazje, taniej niż w sklepie. A wszystkie te ogłoszenia bez konieczności zakładania konta. Sprzedawaj po sąsiedzku na OLX.pl

sam bym brał ale nie mam akurat $$

Zostaw komentarz:

• MQ1977
    odpowiedział(a)
    Podstawowa sprawa to znaleźć odpowiedni moduł w dobrej cenie (na alle... są po ok. 500 PLN). Lampy - ponad 200 PLN. Jak to będziesz miał, to dalej pójdzie "z górki".

Zamieszczone przez Wapniaro Zobacz wpis
    mimo wszystko sam i tak raczej nie dam rady tego zrobić ?
    Też tak myślałem, ale nie ma się czego bać. Na tym forum masz opisane wszystko w najdrobniejszych szczegółach.

Zostaw komentarz:

• Maly745
    odpowiedział(a)
    ok 600zł powinieneś się wyrobić

Zostaw komentarz:

• Wapniaro
    odpowiedział(a)
    Okej , super bardzo wam dziękuję . A zechcieli byście może jeszcze przybliżyć mi koszt zakupu wraz z montażem tego , bo mimo wszystko sam i tak raczej nie dam rady tego zrobić ?

Zostaw komentarz:

• kowaltom99
    odpowiedział(a)
    Cześć,
    Wiem, że na forum jest poradnik jak doposażyć auto , ale mi bardziej chodzi o koszta doposażania. Czy lepszym i tańszym pomysłem było by zakupienie lamp z wbudowanymi światłami do jazdy dziennej czy doposażenie auta w światła do jazdy dziennej z funkcją doświetlania zakrętów. Mam Octavię 2 FL w wersji Classic , sam sobie doposażyłem auto w tempomat i komputer pokładowy(ten najprostszy ) , w lato będę myślał o wymianie radia (ALPINE CDE-111R) na jakieś z androidem pewnie + multifunkcja , może kiedyś MAXI DOT. Bardzo podoba mi się pomysł zamontowania świateł od razu z dziennymi w środku , ale tylko raz widziałem jak ktoś sprzedawał je na giełdzie OCP , a właściwie sam ich w internecie nie mogę znaleźć :/.
    Co byście mi doradzili , co jest bardziej praktyczne, a przede wszystkim co będzie tańsze?
    Jak chcesz dzienne+halogeny to polecam tylko rozwiązanie ori - montaż w zderzaku + wymiana modułu centralnej elektryki. Masz pełną kontrolę z kompa i możliwość ustawiania doświetlania zakrętów, CH, LH itp.
    Jeżeli chcesz światła dzienne w lampach - to na aliexpress masz spory wybór. Ale są to światła bez homologacji - w razie kontroli czy na przeglądzie może być utrata DR.

Zostaw komentarz:

• dawcio
    odpowiedział(a)
    doposażenie auta w światła do jazdy dziennej z funkcją doświetlania zakrętów
    to rozwiązanie jest ori i sam jestem na etapie zakładania

Zostaw komentarz:

• Wapniaro
    rozpoczął temat Światła do jazdy dziennej

Światła do jazdy dziennej

Cześć,
    Wiem, że na forum jest poradnik jak doposażyć auto , ale mi bardziej chodzi o koszta doposażania. Czy lepszym i tańszym pomysłem było by zakupienie lamp z wbudowanymi światłami do jazdy dziennej czy doposażenie auta w światła do jazdy dziennej z funkcją doświetlania zakrętów. Mam Octavię 2 FL w wersji Classic , sam sobie doposażyłem auto w tempomat i komputer pokładowy(ten najprostszy ) , w lato będę myślał o wymianie radia (ALPINE CDE-111R) na jakieś z androidem pewnie + multifunkcja , może kiedyś MAXI DOT. Bardzo podoba mi się pomysł zamontowania świateł od razu z dziennymi w środku , ale tylko raz widziałem jak ktoś sprzedawał je na giełdzie OCP , a właściwie sam ich w internecie nie mogę znaleźć :/.
    Co byście mi doradzili , co jest bardziej praktyczne, a przede wszystkim co będzie tańsze?
Pracuję...