Prezes52 Mariusz przede wszystkim musisz wiedzieć jaki masz Bordnetz zamontowany w Octavce. Jak byłeś w Radoszu to chyba ci skanowałem auto?

[O2] Włącznik świateł przeciwmgielnych - wymiana

Zwiń

X
- 

nie wiem co robiłeś próbowałeś włączyć doświetlanie a czy robiłeś skan to nie mam pojęcia dałem Ci wolną rękę nie wiem co tam popsułeśZamieszczone przez gradek Zobacz wpisPrezes52 Mariusz przede wszystkim musisz wiedzieć jaki masz Bordnetz zamontowany w Octavce. Jak byłeś w Radoszu to chyba ci skanowałem auto?      

Mariusz
 Spoty Tarnowskie

Mam do sprzedania wyłącznik zespolony Octavia II po lifcie 5KO 953 507AS osłone poduszki kierownicy i tunel środkowy
 Komentarz
- 
- 

Mariusz to odważny człowiek jesteś.Zamieszczone przez Prezes52 Zobacz wpisdałem Ci wolną rękę nie wiem co tam popsułeś     
 Komentarz
- 
- 

wiem , wiem większość mnie uprzedzała ha ha ha haZamieszczone przez georgg Zobacz wpis
 Mariusz to odważny człowiek jesteś.

Mariusz
 Spoty Tarnowskie

Mam do sprzedania wyłącznik zespolony Octavia II po lifcie 5KO 953 507AS osłone poduszki kierownicy i tunel środkowy
 Komentarz
- 
- 

No niestety jest, troche je przemyłem, ale lewy do wymiany, bo odbłyśnik zmatowiał częściowo.Zamieszczone przez koleśCiekawe czy jest w nich już syf skoro tyle czasu były bez oprawek.

Niech tylko mrozy miną i zbliży się nieco wiosnaZamieszczone przez koleśKup sterownik i oprawki żarówek dziennych a ja Ci to podłączę. to dogadamy szczegóły i odwiedze Cie w jakiś weekend to dogadamy szczegóły i odwiedze Cie w jakiś weekend
 Komentarz
- 
- 

Chłopaki pomóżcie dobrać właściwy sterownik aby uruchomić te dzienne.

Obecnie jest:
 1K0 937 085 H

Korby z tyłu.

Co ma kupić?
 Wspomniany wyżej 087H będzie OK? Jaki jeszcze?

Ja mogę wymienić i kabelki dołożyć ale jaki moduł kupić to nie wiem.
 Tempomaty w grupie VAG. Skoda, Audi, Seat, VW. Wiązki, montaż, kodowanie. Tel. 510 150 407
 Klientów pytających o rabat informuję, że jest on stolicą Maroka

Komentarz
- 
- 

będzieZamieszczone przez koleś Zobacz wpisWspomniany wyżej 087H będzie OK? on jest uniwersalny i najlepszy,ale spokojnie możesz też szukać 087K on jest uniwersalny i najlepszy,ale spokojnie możesz też szukać 087K
 a seria 87 ( rozwojowa i najlepiej jak najmłodszy ) H , P , AB , E , AG , K
 Komentarz
- 

Komentarz