Hej, w mojej O2 FL Ambiente mam tylko ESP i tak się zastanawiałem czy dużo zachodu jest jakbym chciał doposażyć w ASR, czy to opłacalne, dużo modyfikacji trzeba przeprowadzić itp. ?
Montaż ASR- czy się opłaca, jaki koszt zabawy itp
Zwiń
X
-
Zacznij od informacji o swojej pompie , odczytaj jej oznaczenia ( moduł i agregat ) a następnie sprawdź ( nawet w ASO ) lub katalog części ETKA co twoja pompa posiada . Jeżeli nie ma ASR to doposażenie polega na wymianie pompy na taką co ma .Pamiętaj że O2 FL już miało pompy na długim kodowaniu a to już nie takie kwiatki jak byś sobie myślał bo trzeba je znać by wymienić na nowa ( inną ) , bo kodowanie zawiera VIN nadwozia i mimo że wstawisz nową taką sama to nie będzie działać bez twojego kodowania .
-
-
Najprościej sprawdzić czy masz ASR to rusz autem tak by zerwać styczność kół z nawierzchnią (zamiel kołami ) , jak zacznie mrugać lampka na desce taka z samochodzikiem żółta to ASR jest .
Ta informacja powinna być też w VIN-e nadwozia , podjedź do ASO nie powinni robić problemu z informacją , może nawet na telefon powiedzą ale to zależy od człowieka co udziela informacji .
Komentarz
-
-
No właśnie problem z tym, że moge palić gume bez opamiętania, wtedy mruga lampka samochodu z piorunami (załącznik ikonki z internetu), ale nie zniża obrotów itp. przykładem jest ruszanie pod górkę gdzie jak dodam za dużo gazu to ślizga się do momentu aż sam zdejme noge z gazu. Inaczej ma ojciec tylko że on kupił octavie pod koniec 2012 roku jak wyprzedawali modele i dawali z 7 systemow 3-literkowych. U niego nie da sie zrywać styczności - zabiera jakby mocy i pozwala łagodnie ruszyć.Załączone pliki
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez rrobert Zobacz wpisprawdopodobnie jutro będę w Rzeszowie to mogę zbadać twoje autko
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez roberta Zobacz wpisESP to jest rozwinięty układ ASR poczytaj
http://akademia.autoswiat.pl/baza-wi...ezpieczenstwa/
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez rrobert Zobacz wpisz czego te zegary?
Komentarz
-
Komentarz