Witam ma ktos skode octavie przed FL z sound system i columbusem?? mam cały zestaw i mam brak dzwieku , dzwięk pojawia się tylko na chwile podczas komunikacji ze wzmacniaczem , ewentualni jezeli ktos posiada taki zestaw to jakby mogł wysłac kodowanie wzmacniacza i columbusa . Pozdrawiam
COLUMBUS + Doposażenie SOUND SYSTEM O2 przed FL brak dzwięku
Zwiń
X
-
witam ! pewnie chodzi o kodowanie musisz przekodowac jednostke sterujaca . A ja rowniez mam do ciebie pytanie sam sie zastanawiam nad zmiana na sound system co dokladnie jest potrzebne zeby cos takiego skomponowac? sam sound system sklada sie glosnikow w drzwiach czyli 12 wzmacniacz wiązka i co dalej ??
-
-
nie mam przed sobą, ale tam jest banalne kodowanie w Columbusie
zmienia się opcję no sound system (lub not coded) na sound systemOstatnio edytowany przez krzynol; 1427.->Usługi elektroniki/małej mechaniki VAG, usługi IT
->Superb 2FL CFGB DSG 4x4 Platinum+
poprzednie modele:
->O2FL CFHC DSG Elegance+ 2016-2020
->O2 BKC+ARL 4x4 Adventure+ 2010-2016
O1FL ASV Ambiente Ice 2003-2010 VW Golf 3 AAZ Classic 2000-2003
Komentarz
-
-
już doszedłem , nie da rady odpalić soundsystem na ,,stole '' ,
danielka1920 Potrzeba : wzmacniacz DSP , 12 głosników pod soundsystem ( niskie tony są 2OHM ) instalacja i są inne boczki
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Łukasz Majchrowski Zobacz wpiswzmacniacz DSP , 12 głosników pod soundsystem ( niskie tony są 2OHM ) instalacja i są inne boczki
Jestem w trakcie uruchamiania Sound Systemu, wszystko w aucie zrobione, kable położone, wzmacniacz włożony ale dźwięku barak.
Wzmacniacz wali błędami komunikacji a Radio BOLERO nie da się zakodować.
POMOCY
1.jpg2.jpg3.jpg
...Moje Cappuccino MPi...
jest jeszcze Fabia 2 FL 1.2 MPi + LPG
sprzedana O1 1.6 MPI AKL + LPG
wcześniej Corsa 1.0 12V "WŚCIEKŁY LITR"
Komentarz
-
-
widocznie to bolero nie obsługuje SS->Usługi elektroniki/małej mechaniki VAG, usługi IT
->Superb 2FL CFGB DSG 4x4 Platinum+
poprzednie modele:
->O2FL CFHC DSG Elegance+ 2016-2020
->O2 BKC+ARL 4x4 Adventure+ 2010-2016
O1FL ASV Ambiente Ice 2003-2010 VW Golf 3 AAZ Classic 2000-2003
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez krzynol Zobacz wpiswidocznie to bolero nie obsługuje SS
Da się jako Volkswagen Sound System ale nie ma dźwięku w głośnikach
...Moje Cappuccino MPi...
jest jeszcze Fabia 2 FL 1.2 MPi + LPG