Szukałem na forum, ale niestety nie znalazłem nic na temat mnie interesujący. Jeżeli jednak, gdzieś to było poruszone to proszę o wskazanie miejsca. Chodzi o dołożenie halogenów do Octavii II z 2005 roku, która ich nie ma w zderzaku. Wiem, że trzeba zmienić włącznik świateł na właściwy, poprowadzić wiązki i założyć same lampy. Jednak zastanawiam się czy moduł, który jest w aucie pod kierownicą da radę obsłużyć halogeny czy trzeba też i jego zmienić? Idąc za ciosem czy na owym module można by od razu zakodować funkcję świateł dziennych i doświetlanie zakrętów? Numer modułu to 1K0 959 433 AK
Posiadam również auto z 2007 roku w wersji Ambiente wyposażone już w halogeny i zastanawiam się czy da radę włączyć doświetlanie zakrętów i światła do jazdy dziennej? Moduł z tego auta to 1K0 959 433 BT
Posiadam również auto z 2007 roku w wersji Ambiente wyposażone już w halogeny i zastanawiam się czy da radę włączyć doświetlanie zakrętów i światła do jazdy dziennej? Moduł z tego auta to 1K0 959 433 BT
Komentarz