Cześć
Jakiś czas temu dzięki Waszej pomocy udało mi się zamontować kierownicę multifunkcyjną. Tym razem nabrałem apetytu na montaż zegarów z wyświetlaczem MAXI DOT.
Jakie auto posiadam:
OII FL, 2009r 1.6 BSE
Co wiem:
Trzeba zakupić zegary w wersji europejskiej, pod silnik benzynowy, najlepiej z językiem polskim i PINem. Zegary mają mieć sprawne wskazówki (po wypadku potrafią być zablokowane w różnych pozycjach).
Czego nie wiem:
- Mimo wielokrotnego wczytywania się w informacje biegające po Internecie nie udało mi się ogarnąć jakie konkretne numery będą kompatybilne z moimi dotychczasowymi zegarami i autem?
- Który sprzęt będzie miał polskie menu?
- Czy da się przepisać przebieg pojazdu tak, żeby zgadzał się z moim obecnym?
- Czy da się w jakiś sensowny sposób zakodować zegary, gdy nie ma kodu PIN?
Pozdrawiam i dziękuję za odpowiedzi.
Jakiś czas temu dzięki Waszej pomocy udało mi się zamontować kierownicę multifunkcyjną. Tym razem nabrałem apetytu na montaż zegarów z wyświetlaczem MAXI DOT.
Jakie auto posiadam:
OII FL, 2009r 1.6 BSE
Co wiem:
Trzeba zakupić zegary w wersji europejskiej, pod silnik benzynowy, najlepiej z językiem polskim i PINem. Zegary mają mieć sprawne wskazówki (po wypadku potrafią być zablokowane w różnych pozycjach).
Czego nie wiem:
- Mimo wielokrotnego wczytywania się w informacje biegające po Internecie nie udało mi się ogarnąć jakie konkretne numery będą kompatybilne z moimi dotychczasowymi zegarami i autem?
- Który sprzęt będzie miał polskie menu?
- Czy da się przepisać przebieg pojazdu tak, żeby zgadzał się z moim obecnym?
- Czy da się w jakiś sensowny sposób zakodować zegary, gdy nie ma kodu PIN?
Pozdrawiam i dziękuję za odpowiedzi.
Komentarz