Xiaomi ROIDMI 3S Transmiter

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • MatiM
    Classic
    • 2019
    • 2

Xiaomi ROIDMI 3S Transmiter

Witam. Od niedawna jestem szczęśliwym posiadaczem Skody Octavii 2 generacji. Jest to model z 2008 roku i mam z nim pewien problem. Mianowicie w radiu nie ma ani USB ani AUXa ani tym bardziej Bluetootha. Chciałbym jednak móc puszczać muzykę z telefonu i natrafiłem w internecie na urządzenie podane w tytule. Spotkałem się z opiniami, że w niektórych autach jakość dźwięku jest do kitu, natomiast w innych działa super. Jeżeli ktoś używał tego, lub podobnego urządzenia w Octavii, to będę wdzięczny za informacje jak to jest w tym przypadku.

Pozdrawiam.
  • boonsaw
    Rider
    • 2015
    • 260
    • Octavia II (1Z3)
    • CAXA 1.4 TSI 122 KM

Mam to u siebie i powiem tak nie mam pojęcia od czego to zależy ale czasami działa to super czasami wystarczy zrestartować częstotliwość, a czasami są szumy i nic się zrobić nie da. Nie mam pojęcia od czego to zależy , nie mniej uważam ,że warto. Nie kosztuje to dużo a suma sumarum swoją funkcje spełnia. Oprócz muzyki przydają się tez komunikaty z nawigacji i sygnał dzwonienia telefonu w głośnikach.

Komentarz

• kruposz
      Classic
      • 2017
      • 19
      • Octavia II combi (1Z5)
      • BSE 1.6 MPI 102 KM

Potwierdzam. W 98% gra dobrze, a raz na jakiś czas musiałem zmienić częstotliwość . Ogólnie byłem zadowolony z urządzenia. Teraz dołożyłem emulator zmieniarki i praktycznie roidmi już nie używam

Komentarz

• MatiM
        Classic
        • 2019
        • 2

Jak dokładnie działa ten emulator zmieniarki?

Komentarz

• jerzygdi1
          Classic
          • 2010
          • 18

Witam. Planuje do swojej O2 FL (radio Swing) również zakupić emulator. Możesz podać jaki dokładnie model emulatora posiadasz i jakie złącze (8 pin czy 12 pin)? Pozdrawiam.

Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka

jerzygdi1

Komentarz

• greg44
            L&K
            • 2011
            • 1198
            • Octavia II combi (1Z5)
            • BKD 2.0 TDI 140 KM

To nie jest emulator a transmiter. Łączy się z telefonem po Bluetooth, następnie nadaje dźwięk z telefonu na FM, na odpowiedniej częstotliwości, w aplikacji wyświetla również napięcie w zapalnice, generalnie dobra ładowarka. Ja kupiłem na chińskim Allegro i niestety trafił mi się egzemplarz, gdzie jeden kanał nie działał.

Komentarz

• jerzygdi1
              Classic
              • 2010
              • 18

To wiem..... Pytania były do "kruposza"

Wysłane z mojego KOB-W09 przy użyciu Tapatalka

jerzygdi1

Komentarz

• belgot11
                Drive
                • 2014
                • 48
                • Octavia II combi (1Z5)
                • BMM 2.0 TDI 140 KM

Ten emulator nazywa się Yatour YT-M06. Chyba, że mówimy o innym.

Komentarz

• kruposz
                  Classic
                  • 2017
                  • 19
                  • Octavia II combi (1Z5)
                  • BSE 1.6 MPI 102 KM

US $19.97 15%OFF | Dla VW samochodowy adapter cd MP3 interfejs audio AUX USB SD 12P podłącz zmieniarka cd dla Audi A3 A4 dla VW Beetle Golf dla Skoda Superb

Komentarz

Pracuję...