O2FL Kombi radio 2DIN

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• oolsztyniak
    odpowiedział(a)
    Android 8 i minimum 2 gb ram, firma bez znaczenia.
    Szukaj też na px5 bo można rootować cały system

optymalna opcja 4 gb ram
    mam ponad rok i tylko raz się zwiesiło

yt, google maps i yanosik działają jednocześnie bez żadnego zmulenia

Szukaj czegoś z większym wyświetlaczem, to co wklejasz to "bieda"

Moje radio ma dsp i słychać różnice w porównaniu do radia bez.

Zostaw komentarz:

• Patryk_ZS
    odpowiedział(a)
    Zamieszczone przez MixerGDA Zobacz wpis
    Android 8.1 minimum 2 GB ramu i szukaj na aliexpress kup samo radio bez wideorejestratora i bez kamery bo to uniwersalne poszukaj i dokup osobno
    Czyli tylko nadroid 8.1/9 + i 2gb ram nie patrzeć na firmę itd? A DSP pod muzykę, dźwięk tez musi być ta opcja?

https://allegro.pl/oferta/nawigacja-...d-9-8421791655 np. to radio na alli jest w bardzo podobnej cenie....
    Ostatnio edytowany przez Patryk_ZS; 50315.

Zostaw komentarz:

• Gość
    Guest replied
    Android 8.1 minimum 2 GB ramu i szukaj na aliexpress kup samo radio bez wideorejestratora i bez kamery bo to uniwersalne poszukaj i dokup osobno

Zostaw komentarz:

• Patryk_ZS
    odpowiedział(a)
    To co krótko mówiąc warto teraz kupić z 2din i gdzie? Zależy mi na dobrym audio, androidzie i żeby chodziło płynnie bez mulenia np. Na dwóch włączonych apkach + muzyka.

Zostaw komentarz:

• oolsztyniak
    odpowiedział(a)
    Zamieszczone przez Patryk_ZS Zobacz wpis
    chodziło mi o dystrybucję w Polsce i serwis
    po co Ci ten serwis ?
    Warto dopłacać ileś set zł?

Zostaw komentarz:

• Gość
    Guest replied
    oolsztyniak ma rację bo prawda jest taka że większość sprzedawców ciagnie z ali albo nawet i nie tylko kopiuje ofertę dorzuca 500zl i polaczek kupuje. Olalbym serwis bo oni oddają do elektronika i tyle co mozesz zrobić sam

Zostaw komentarz:

• Patryk_ZS
    odpowiedział(a)
    Jaką produkcję ??????????
    Źle to ująłem, chodziło mi o dystrybucję w Polsce i serwis. Mają bardzo fajny sprzęt.

Dziękuję za link na pewno przejrzę cały temat.

Zostaw komentarz:

• oolsztyniak
    odpowiedział(a)
    nie chcę typowej "chinki" bo wygląda to w autach jak kupa...
    bzdury piszesz
    Ten link co wkleiłeś właśnie tak wygląda
    Znalazłem jeszcze polską produkcję, ciekawa opcja tylko droższa..
    Jaką produkcję ??????????

Tu masz 39 stron wiedzy na temat radia na androidzie.
    Zdjęcia z montażu, problemy, opinie, dodatki.

A ze swojego doświadczenia powiem Ci, że nie warto przepłacać na allegro bo zakup stacji multimedialnej z ali to bardzo często dostawa w max 5 dni przy cenie niższej o 200-500 zł .

Zostaw komentarz:

• Patryk_ZS
    odpowiedział(a)
    Witam serdecznie

Zastanawiam się nad zakupem radia 2 din zależy mi na androidzie, jak największym wyświetlaczu i oczywiście stylu nie chcę typowej "chinki" bo wygląda to w autach jak kupa...
    Docelowo chcę zainstalować subwoofer w schowku bocznym bagażnika w miejscu dedykowanym + wzmacniacz. Kamera cofania itd itp..
    Nie miałem do czynienia z radiami 2 din więc za dużo nie wiem, wiem tylko ze czym więcej pamięci ram tym lepiej. Macie jakieś doświadczenia możecie coś doradzić, polecić? Myślę, że te wszystkie radia poniżej 1 tyś zł to średni się nadają. Obecnie mam :

Fot z internetu

A znalazłem takie o to radio parametry ma dobre, wygląd naturalny, może ktoś coś więcej się na ten temat wypowie:

https://allegro.pl/oferta/nawigacja-...d-9-8421791655
    Edit1.

Znalazłem jeszcze polską produkcję, ciekawa opcja tylko droższa..

Zostaw komentarz:

• Patryk_ZS
    rozpoczął temat O2FL Kombi radio 2DIN

O2FL Kombi radio 2DIN

Witam serdecznie

Zastanawiam się nad zakupem radia 2 din zależy mi na androidzie, jak największym wyświetlaczu i oczywiście stylu nie chcę typowej "chinki" bo wygląda to w autach jak kupa...
    Docelowo chcę zainstalować subwoofer w schowku bocznym bagażnika w miejscu dedykowanym + wzmacniacz. Kamera cofania itd itp..
    Nie miałem do czynienia z radiami 2 din więc za dużo nie wiem, wiem tylko ze czym więcej pamięci ram tym lepiej. Macie jakieś doświadczenia możecie coś doradzić, polecić? Myślę, że te wszystkie radia poniżej 1 tyś zł to średni się nadają. Obecnie mam :

Fot z internetu

A znalazłem takie o to radio parametry ma dobre, wygląd naturalny, może ktoś coś więcej się na ten temat wypowie:

https://allegro.pl/oferta/nawigacja-...d-9-8421791655
Pracuję...