Android 8 i minimum 2 gb ram, firma bez znaczenia.
Szukaj też na px5 bo można rootować cały system
optymalna opcja 4 gb ram
mam ponad rok i tylko raz się zwiesiło
yt, google maps i yanosik działają jednocześnie bez żadnego zmulenia
Szukaj czegoś z większym wyświetlaczem, to co wklejasz to "bieda" 
Moje radio ma dsp i słychać różnice w porównaniu do radia bez. 

O2FL Kombi radio 2DIN

Zwiń

X
- 

Czyli tylko nadroid 8.1/9 + i 2gb ram nie patrzeć na firmę itd? A DSP pod muzykę, dźwięk tez musi być ta opcja?Zamieszczone przez MixerGDA Zobacz wpisAndroid 8.1 minimum 2 GB ramu i szukaj na aliexpress kup samo radio bez wideorejestratora i bez kamery bo to uniwersalne poszukaj i dokup osobno kup samo radio bez wideorejestratora i bez kamery bo to uniwersalne poszukaj i dokup osobno

https://allegro.pl/oferta/nawigacja-...d-9-8421791655 np. to radio na alli jest w bardzo podobnej cenie....Ostatnio edytowany przez Patryk_ZS; 50315.
 Zostaw komentarz:
- 
- 

Guest repliedAndroid 8.1 minimum 2 GB ramu i szukaj na aliexpress Guest repliedAndroid 8.1 minimum 2 GB ramu i szukaj na aliexpress kup samo radio bez wideorejestratora i bez kamery bo to uniwersalne poszukaj i dokup osobno kup samo radio bez wideorejestratora i bez kamery bo to uniwersalne poszukaj i dokup osobno
 Zostaw komentarz:
- 
- 

To co krótko mówiąc warto teraz kupić z 2din i gdzie? Zależy mi na dobrym audio, androidzie i żeby chodziło płynnie bez mulenia np. Na dwóch włączonych apkach + muzyka.
 Zostaw komentarz:
- 
- 

po co Ci ten serwis ?Zamieszczone przez Patryk_ZS Zobacz wpischodziło mi o dystrybucję w Polsce i serwis 
 Warto dopłacać ileś set zł?
 Zostaw komentarz:
- 
- 

Guest repliedoolsztyniak ma rację bo prawda jest taka że większość sprzedawców ciagnie z ali albo nawet i nie tylko kopiuje ofertę dorzuca 500zl i polaczek kupuje. Olalbym serwis bo oni oddają do elektronika i tyle co mozesz zrobić sam Guest repliedoolsztyniak ma rację bo prawda jest taka że większość sprzedawców ciagnie z ali albo nawet i nie tylko kopiuje ofertę dorzuca 500zl i polaczek kupuje. Olalbym serwis bo oni oddają do elektronika i tyle co mozesz zrobić sam  
 Zostaw komentarz:
- 
- 

Źle to ująłem, chodziło mi o dystrybucję w Polsce i serwis. Mają bardzo fajny sprzęt.Jaką produkcję ??????????

Dziękuję za link na pewno przejrzę cały temat.
 Zostaw komentarz:
- 
- 

bzdury piszeszZamieszczone przez Patryk_ZS Zobacz wpisnie chcę typowej "chinki" bo wygląda to w autach jak kupa...
 Ten link co wkleiłeś właśnie tak wygląda 
 Jaką produkcję ??????????Zamieszczone przez Patryk_ZS Zobacz wpisZnalazłem jeszcze polską produkcję, ciekawa opcja tylko droższa..

Tu masz 39 stron wiedzy na temat radia na androidzie.
 Zdjęcia z montażu, problemy, opinie, dodatki.
  Witam Moje auto to Octavia II Kombi 2005r. Od pewnego czasu po głowie chodzi mi zakup radia z androidem. Jeden z kolegów polecił mi takowe radio. Ja Witam Moje auto to Octavia II Kombi 2005r. Od pewnego czasu po głowie chodzi mi zakup radia z androidem. Jeden z kolegów polecił mi takowe radio. Ja

A ze swojego doświadczenia powiem Ci, że nie warto przepłacać na allegro bo zakup stacji multimedialnej z ali to bardzo często dostawa w max 5 dni przy cenie niższej o 200-500 zł .
 Zostaw komentarz:
- 
- 

Edit1.Zamieszczone przez Patryk_ZS Zobacz wpisWitam serdecznie

Zastanawiam się nad zakupem radia 2 din zależy mi na androidzie, jak największym wyświetlaczu i oczywiście stylu nie chcę typowej "chinki" bo wygląda to w autach jak kupa...
 Docelowo chcę zainstalować subwoofer w schowku bocznym bagażnika w miejscu dedykowanym + wzmacniacz. Kamera cofania itd itp..
 Nie miałem do czynienia z radiami 2 din więc za dużo nie wiem, wiem tylko ze czym więcej pamięci ram tym lepiej. Macie jakieś doświadczenia możecie coś doradzić, polecić? Myślę, że te wszystkie radia poniżej 1 tyś zł to średni się nadają. Obecnie mam :

Fot z internetu

A znalazłem takie o to radio parametry ma dobre, wygląd naturalny, może ktoś coś więcej się na ten temat wypowie:

https://allegro.pl/oferta/nawigacja-...d-9-8421791655

Znalazłem jeszcze polską produkcję, ciekawa opcja tylko droższa..

Zostaw komentarz:
- 
- 

O2FL Kombi radio 2DINWitam serdecznie

Zastanawiam się nad zakupem radia 2 din zależy mi na androidzie, jak największym wyświetlaczu i oczywiście stylu nie chcę typowej "chinki" bo wygląda to w autach jak kupa...
 Docelowo chcę zainstalować subwoofer w schowku bocznym bagażnika w miejscu dedykowanym + wzmacniacz. Kamera cofania itd itp..
 Nie miałem do czynienia z radiami 2 din więc za dużo nie wiem, wiem tylko ze czym więcej pamięci ram tym lepiej. Macie jakieś doświadczenia możecie coś doradzić, polecić? Myślę, że te wszystkie radia poniżej 1 tyś zł to średni się nadają. Obecnie mam :

Fot z internetu

A znalazłem takie o to radio parametry ma dobre, wygląd naturalny, może ktoś coś więcej się na ten temat wypowie:

https://allegro.pl/oferta/nawigacja-...d-9-8421791655Tagi: Brak

- 
Zostaw komentarz: