IMG_20201118_211019.jpg
H53 w opakowaniu SK0701. Wyciągasz Bolero wkładasz Isudar'a. Trochę kabli do upchania. Dla nerwowych polecam elektryka.
O2FL Kombi radio 2DIN
Zwiń
X
-
H53 mam obecnie poprzednio PX5, H53 jest szybki wszystko płynnie działa i moim zdaniem internet, ma gniazdo na kartę SIMZamieszczone przez bombell Zobacz wpisKtoś pomoże w wyborze?
H53: 4GB+64GB
isudar.com/products/isud...29592403443794
Czy A(B) 59: 4GB+32GB
isudar.com/products/copy...29424638230610
Tu jest niby porównanie ale nie mam pojęcia na co zwrócić uwagę:
https://www.isudar.com/blogs/news/th...-radio-and-h53
Mam ten https://pl.aliexpress.com/item/40006...7ec7498c2SPFHGOstatnio edytowany przez Maly745; 34973.
Zostaw komentarz:
-
-
Ktoś pomoże w wyborze?
H53: 4GB+64GB
isudar.com/products/isud...29592403443794
Czy A(B) 59: 4GB+32GB
isudar.com/products/copy...29424638230610
Tu jest niby porównanie ale nie mam pojęcia na co zwrócić uwagę:
https://www.isudar.com/blogs/news/th...-radio-and-h53
Ostatnio edytowany przez bombell; 46375.
Zostaw komentarz:
-
-
Mogę polecić swoje jak masz pytania pisz PW
Zostaw komentarz:
-
-
Mówisz że nie da rady 2 GB ? A co polecilibyście z 4 GB do O IIFL ?
Zostaw komentarz:
-
-
-
Guest repliedJa mam niesprawdzonego chińczyka, tzn patrzyłem tylko po opiniach i w sumie nie narzekam
Zostaw komentarz:
-
-
Guest repliedW golfie też mam radio od majfrendow, dodałem pilot na BT na kierownice i wymienilem przejsciowke na fakry. Ogólnie grzebl trochę krzynol z pilotem i fakra, radi andek 8.1 2GB ramu i 32 GB flashu i 4 rdzenie 1.2 GHz
Załączone pliki
Zostaw komentarz:
-
-
Guest repliedNo dokladnie, wyjscie RCA zawsze są przejściówka wiec da rade podpiąć wzmaka i radio pelni zadanie tak jak mowisz.Zamieszczone przez oolsztyniak Zobacz wpisNo tak tylko tu nikt na chińczyku raczej nie będzie budował profesjonalnego CA raczej
Chociaż moim skromnym zdaniem - da się.
Jak jest wyjście na wzmacniacz to i tak on zrobi gro roboty.
Jednostka pójdzie wówczas na drugi plan.
Zostaw komentarz:
-
-
No tak tylko tu nikt na chińczyku raczej nie będzie budował profesjonalnego CA raczej
Chociaż moim skromnym zdaniem - da się.
Jak jest wyjście na wzmacniacz to i tak on zrobi gro roboty.
Jednostka pójdzie wówczas na drugi plan.
Zostaw komentarz:
-
-
Guest repliedSłyszałem, jeździłem na spoty klubu CA swojego czasu ale napisałem teoretycznie że nie usłyszysz.
Po dolozeniu wzmaka i suba moglo zostać podbite na tyle ze uslyszales. Majac DSP mozesz uslyszec dźwięki w tle że bez dsp mozess nie uslyszec, wszystko zależy od ucha czlowieka utworu i jakosci jego przetworzenia.
Zostaw komentarz:
-
-
mam to samo co wkleił Maly745 albo coś podobnego i takie radio polecam.Zamieszczone przez Patryk_ZS Zobacz wpisBądź co polecasz z aktualnych sprzętów dostępnych.
ale wiesz to z własnego doświadczenia czy słyszałeś, że może tak być?Zamieszczone przez MixerGDA Zobacz wpisSamo DSP na seryjnych glosnikach bez wzmaka nic nie da
Bo ja mam zgoła inne zdanie. Miałem radio bez DSP i grało bardzo płytko wręcz słabo.
Po zmianie na radio z DSP różnica jest bez porównania.
I audio mam seryjne, po dołożeniu wzmaka i subwoofera jak dla mnie nie ma już co kombinować, żeby nie przesadzić.
I uważam, że dla laika a nie jakiegoś turbo audiofila takie radio w zupełności wystarczy.
Zostaw komentarz:
-
-
Guest repliedJeżeli chodzi o DSP to nie usłyszysz różnicy bo to uklad scalony który zmienia sygnał analogowy na cyfrowy, sorki ale nie przy zestawie seryjnym jeżeli chodzi o głośniki. Teoretycznie moze usłyszysz jakieś dźwięki w tle których wcześniej nie było ale zwrotnice przytnal do zadanego pasma.
zestawy audio buduje się na porzadnym radiu, wzmacniaczu procesorze dzwieku plus aktywna zwrotnica i wtedy to gra. Samo DSP na seryjnych glosnikach bez wzmaka nic nie da
Zostaw komentarz:
-
-
Miałem Columbusa, wiec ramka pasowała do radia, nie musiałem zmieniać.
Zostaw komentarz:
-
-
Widac moje seryjne radio wyżej na zdjeciach. Ramka też z ali? Wiem chcę możliwie najmocniejsza wersje 4gb ram +.Zamieszczone przez michul3k Zobacz wpisZależy jakie seryjnie miałeś radio - potrzebujesz tego co ja wyżej - tylko najlepiej wybrać wersje 4GB RAM
Zostaw komentarz:
-
-
Zależy jakie seryjnie miałeś radio - potrzebujesz tego co ja wyżej - tylko najlepiej wybrać wersje 4GB RAM
Zostaw komentarz:
-
-
Coś takiego miałeś:Zamieszczone przez michul3k Zobacz wpis
Ramka jest potrzebna specjalna pod to? Czy pasuje seryjna?
Zostaw komentarz:
-
-
Miałem dwa najpopularniejsze radia na Androidzie z Chin - isudar i ownice.
Obecnie mam Isudar - jednak moim zdaniem Ownice jest lepsze.
Wygląda super i najlepiej kupować prosto z Chin bo w Polsce to samo dokładnie radio kosztuje +50%
Zostaw komentarz:
-
-
Zostaw komentarz:
-
-
A co konkretnie ty masz? Bądź co polecasz z aktualnych sprzętów dostępnych.
Zostaw komentarz:
-
Zostaw komentarz: