Oczywiście, ale znalezienie takowej w zajebiście dobrym stanie to CUD. Więc proponuje kupić w najgorszym stanie za 100zł i dać do obszycia za +/- 200 więc minimum 300 i masz zajebistą kiere.
Ja oczywiście mam takową na sprzedaż ale z opcją po lewej stronie
A co stoi na przeszkodzie aby kożystać z przycisków?
Tempomaty w grupie VAG. Skoda, Audi, Seat, VW. Wiązki, montaż, kodowanie. Tel. 510 150 407
Klientów pytających o rabat informuję, że jest on stolicą Maroka
A czy były takie ale z opcją po prawej stonie? Ona potrafi tylko obsługiwać radio czy telefon też (słuchaweczki tam nie widzę, ale też nie znam się , MAXI DOT nie posiadam
Moduł komfortu nie bo go nie ma w aucie. Natomiast moduł kierownicy będzie do wymiany.
Tempomaty w grupie VAG. Skoda, Audi, Seat, VW. Wiązki, montaż, kodowanie. Tel. 510 150 407
Klientów pytających o rabat informuję, że jest on stolicą Maroka
Czy jak mam zwykłą kierownicę to po założeniu takiej tu z oferty Rafał Oskar muszę coś dokupić? Nie mam MF, chciałbym tylko bolero obsługiwać. Ta kierownica to z Fabii jakiejś?
Czy jak mam zwykłą kierownicę to po założeniu takiej tu z oferty Rafał Oskar muszę coś dokupić? Nie mam MF, chciałbym tylko bolero obsługiwać. Ta kierownica to z Fabii jakiejś?
Tak z Fabi
Lewa strona odpowiada za obsługę mediów - Muzyka - ściszanie podgłaszanie - przełączanie stacji itp itd + wyciszenie telefonu.
Prawa strona (której Nie ma) to obsługa komputera pokładowego z MAxi Dotem
Komentarz