Zamieszczone przez gradek
Zobacz wpis
Zmiana BLUES na COLUMBUS i problem z kierownicą
Zwiń
X
-
-
-
Wgrałem łatkę na płytkę ale coś jej nie chce czytać radio, chwile się pokręci w środku i wyskakuje że błędny plik i wypluwa płytę. Poszukam tu na forum jakiegoś magika w okolicy wawy to może to ogarnie bo faktycznie może chodzić o błąd w oprogramowaniu radia. Po podpięciu komputera żadnych innych błędów po za dwoma wcześniej wspominanymi (brak anteny i tylnych głośników) nie pokazuje.
Dzięki za podpowiedz Panowie
Zostaw komentarz:
-
-
Zostaw komentarz:
-
-
Głośników nie ma bo ma błąd. Gdyby miał nie byłoby błędu.
Błąd anteny ma bo blues jest na jedną antenę a Columbus na dwie.
Zostaw komentarz:
-
-
Zamieszczone przez marmarcin Zobacz wpisbłąd anteny oraz brak tylnych głośników
A masz w ogóle z tyłu w drzwiach tylne głośniki ?
Która antena wali błędem - chyba ta od nawi ?
Zostaw komentarz:
-
-
Raczej to nie problem wtyczki i kabelków. Np. przy nie działającej rolce głośności pomaga wgranie łtaki do radia. Może z drugą rolką jest tak samo?
Zostaw komentarz:
-
-
Zmiana BLUES na COLUMBUS i problem z kierownicą
Witam wszystkich forumowiczów,
od dłuższego czasu jestem użytkownikiem Octavii 2 FL z 2010, dzięki temu forum i informacjom na nim zawartym udało mi się ją trochę podrasować oraz kilkukrotnie zaoszczędzić sporo na dobrych radach o rozwianiach różnych "mechaników". Moje auto wyposażone jest fabrycznie w kierownicę wielofunkcyjną, wyświetlacz MAXI DOT, bez problemu z pomocą jednego z forumowiczów kilka lat temu dołożyliśmy tempomat.
Jakiś czas temu zmieniłem fabryczne radio BLUES na COLUMBUS, radio działa, pokazuje się oczywiście błąd anteny oraz brak tylnych głośników ale problem jest z fabryczną kierownicą, działa tylko rolka głośniej/ciszej a nie można z kierownicy zmieniać rozgłośni radiowych i żadnych innych funkcji ;/ Jak czytałem w innych postach powinna być to tylko kwestia przełączenia kostki czy należy też coś w tej kostce teraz jeszcze pozmieniać?
Z góry dziękuję za pomocTagi: Brak
-
Zostaw komentarz: