Kicha, że Isudar tak się zachował. Kupowałem tam 3 radia i zawsze było ok. (2x Octavia i 1x Ibiza)
Obecne radio:
Generalnie trzeba rozłączyć tę czarną wtyczkę oznaczona ACC.
Do radia musi dochodzić tylko stały +12V. To napięcie już jest doprowadzone w oryginalnej wtyczce radia.
Moduł CAN steruje podłączeniem zasiania +12V po stacyjce.
NA zdjęciu brak modułu CAN - masz gdzieś fotkę jak to wygląda?
Witam, wszystko działa bardzo ładnie, tylko kwestia teraz do rozwiązania z zasilaniem. Kiedy podłączam kostkę radio włącza się i działa cały czas nawet przy wyjętym kluczyku.
W poprzednim miałem zasilanie podpięte z tego czerwonego kabla który jest zaizolowany, teraz pytanie który trzeba rozłączyć w tej nowej kostce by zasilanie szło tylko po przekręceniu kluczyka. ?? ACC rozpinałem jednak zasilanie jest dalej.
Dobra zwrot z paypala uznany ale i tak jestem stratny, prawie 200 zł za przesyłkę zwrotną i do tego kurs przeliczeniowy z dolarów więc straciłem ok 300 zł na tym.
Przyznali mi pełen zwrot tylko muszę to wysłać na własny koszt do tego straciłem promocję i zwrot będzie po niższym kursie dolara, a teraz wszystko plus kilkaset zł. XDE ale wtopa.
Dobra drugie podejście co kupić byle nie isudar i nie na ich stronie.
Kurwa jeszcze muszę im to wysłać na własny koszt do
Też na dniach zamawiałem (akurat ze strony xyingly) i również nie mieli ramek w PL ale jeszcze zanim paczka dojechala majfrendy napisali maila, że muszą dosłać z CN drugą paczkę z ramką, zasilaczem i canbusem.
Napisz do nich
No to myfriendy dały ciała :-(
Ja zamawiałem z tej strony i dostałem w jednym dużym pudle 2 mniejsze pudełka. W jednym pudełku radio z podstawowymi kabelkami. W drugim pudełku reszta akcesoriów spersonalizowanych pod Octavia (ramki + CAN).
Wholesale best price auto multimedia-ISUDAR Auto Chinese Factory is specializing in producing and selling good quality Head Units, Carplay module, Android car audio, car hifi, auto video, car navigation (GPS), car subwoofer, car speaker and Car DVD player with best price. ISUDAR - Enjoy your perfect car life!
Takie radio jest bez akcesoriów.
W zamówieniu na stronie mam, że zamówiłem z tego linku:
Wholesale best price auto multimedia-ISUDAR Auto Chinese Factory is specializing in producing and selling good quality Head Units, Carplay module, Android car audio, car hifi, auto video, car navigation (GPS), car subwoofer, car speaker and Car DVD player with best price. ISUDAR - Enjoy your perfect car life!
Ramki powinny być w komplecie - zakładając, że zamówiłeś komplet.
Sprawdź co zamówiłeś.
W razie czego ramki są do kupienia też osobno.
Zerknij też czy masz moduł CAN.
Mają mi wysłać drugą paczką, bo w zestawie powinno być.
Modułu CAN nie ma z tego co widzę.
Ramki powinny być w komplecie - zakładając, że zamówiłeś komplet.
Sprawdź co zamówiłeś.
W razie czego ramki są do kupienia też osobno.
Zerknij też czy masz moduł CAN.
Zostaw komentarz: