Zamieszczone przez Chief33

Zobacz wpis

[O2] FL>2010 Climatic dołożenie czujnika temperatury

Zwiń

X
- 

Nie podejdzie.Zamieszczone przez Chief33 Zobacz wpis1K0 907 543 A zamiast E. Podejdzie?Tempomaty w grupie VAG. Skoda, Audi, Seat, VW. Wiązki, montaż, kodowanie. Tel. 510 150 407
 Klientów pytających o rabat informuję, że jest on stolicą Maroka

Komentarz
- 
- 

Polecam Piotrka, ogarnął climatic u mnie w aucie w pół godzinki z pogaduchą w trakcieZamieszczone przez koleś Zobacz wpisJa Ci zrobię. 

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
 Komentarz
- 
- 

Do Świętochłowic trochę mi nie po drodze ? już bliżej Łódź, ale dziękuję za propozycję ?Zamieszczone przez koleś Zobacz wpisJa Ci zrobię.
 Komentarz
- 
- 

Mam inną. Sam zrób. Pomogę. To nie jest trudne.Zamieszczone przez Chief33 Zobacz wpisdziękuję za propozycjęTempomaty w grupie VAG. Skoda, Audi, Seat, VW. Wiązki, montaż, kodowanie. Tel. 510 150 407
 Klientów pytających o rabat informuję, że jest on stolicą Maroka

Komentarz
- 
- 

Powiesz mi jak ozaczony jest pin 1 i pin 2 czujnika, bo ni hu tam nie widziałem. Wszystko zlożyłem i trochę wysoką mi temperaturę na nogi pokazuje. Jedynie co widziałem, to z jednej strony gniazda czujnika było maźnięte jakimś jaskrawym kolorem, chyba pomarańczowym.Zamieszczone przez Wojtenio Zobacz wpisCzujnik G192 ten na stopy
 pin 1 czujnika ( jest oznaczenie na nim ) do masy ( w tym przypadku do lutować do przewodu kostka sterownika 16 pinowa pin 8 .
 pin 2 czujnika do kostki 16 pinowej na pin 4 ( sterownik klimatyzacji )

Czujnik G191 ten w kratce :
 pin 1 czujnika do kostki 20 pinowej na pin 18 ( sterownik klimatyzacji )
 pin 2 czujnika do kostki 20 pinowej na pin 3
 Komentarz
- 
- 

bez znaczenia ten czujnik, to zwykły rezystancyjny element->Usługi elektroniki/małej mechaniki VAG, usługi IT
 ->Superb 2FL CFGB DSG 4x4 Platinum+
 poprzednie modele:
 ->O2FL CFHC DSG Elegance+ 2016-2020
 ->O2 BKC+ARL 4x4 Adventure+ 2010-2016
 O1FL ASV Ambiente Ice 2003-2010 VW Golf 3 AAZ Classic 2000-2003
 Komentarz
- 
- 

Dziękuję koleś i krzynol , chwila (ze 3-4h) zabawy była ale dzięki temu wątkowi i filmikom z YouTube Krzysztofa pierwszy znaczący mod zrobiony. Screenshot_2024-05-13-09-11-22-222_com.miui.gallery.jpg
 Komentarz
- 
- 

gitarka
 ->Usługi elektroniki/małej mechaniki VAG, usługi IT
 ->Superb 2FL CFGB DSG 4x4 Platinum+
 poprzednie modele:
 ->O2FL CFHC DSG Elegance+ 2016-2020
 ->O2 BKC+ARL 4x4 Adventure+ 2010-2016
 O1FL ASV Ambiente Ice 2003-2010 VW Golf 3 AAZ Classic 2000-2003
 Komentarz
- 
- 

Bez [mention]krzynol [/mention] i [mention]koleś [/mention] wielu z nas nadal jeździło by smutnymi wersjamiZamieszczone przez Chief33 Zobacz wpisDziękuję koleś i krzynol , chwila (ze 3-4h) zabawy była ale dzięki temu wątkowi i filmikom z YouTube Krzysztofa pierwszy znaczący mod zrobiony. Screenshot_2024-05-13-09-11-22-222_com.miui.gallery.jpg 

Cieszę się że też zdecydowałem się na upgrade do climatic taka mała prosta rzecz a tak uprzyjemnia życie. Wiadomo że to nie climatronic ale w czasach gdy dokładało się po 5 tys za automat taki pół automat naprawdę robił robotę, nie dziwię się że skoda z tego zrezygnowała…

Komentarz
- 
- 

Brakuje tylko samoistnego zwiększania biegów dmuchawy ale i tak niebo a ziemiaZamieszczone przez adamsky Zobacz wpis
 Bez [mention]krzynol [/mention] i [mention]koleś [/mention] wielu z nas nadal jeździło by smutnymi wersjami 

Cieszę się że też zdecydowałem się na upgrade do climatic taka mała prosta rzecz a tak uprzyjemnia życie. Wiadomo że to nie climatronic ale w czasach gdy dokładało się po 5 tys za automat taki pół automat naprawdę robił robotę, nie dziwię się że skoda z tego zrezygnowała…

Komentarz
- 
- 

To już climatronic. Mi brakuje automatycznego włączenia klimy gdy np ustawisz temperaturę na 21 a na zewnątrz jest cieplej. Myślę że pewnie jakby odpowiednio pobawić się softem panelu to dało by się to zrobić bo np w moim gdy jest za ciepło na zewnątrz a włączysz klime włącza się obieg zamknięty aż wystarczająco schłodzi, podobnie przy wstecznym.Zamieszczone przez Chief33 Zobacz wpis
 Brakuje tylko samoistnego zwiększania biegów dmuchawy ale i tak niebo a ziemia

Komentarz
- 

Komentarz