Mihau, z S2 to jest to co wcześniej fotkę wkleił rolkar i ono nie podejdzie.
[O2] Bolero Superb & Octavia II
Zwiń
X
-
obecnie Mazda 6 GL 2.5 Pb AT
wcześniej O1 1.9 TDI AGR & O2 2.0 TDI BKD
Markizy tarasowe, balkonowe, koszowe, rolety wewnętrzne -> www.x-mark.pl
-
-
MFD2 to chyba najstarsza konstrukcja dla VW/Skody (nie obsługuje np: mp3). Ramka identyczna jak dla RNS510/Columbusa. Do tego radia potrzebujesz antenę GPS ze standardowym złączem Fakra.... be creative ... be inspired ... be yourself ...
JEST: O2 1.9TDI MY2008 jest 146,3KM / 322,3Nm
JEST: ASTRA H 1.6 115KM MY2008
OCP Poznań -> Mapa Spotów
Komentarz
-
-
RNS510 ma już wbudowaną antenę ? Jego montaż odbywa się na zasadzie plug-and-play ? Mam w tej chwili jakiegoś Pioneera z dotykowym wyświetlaczem i strasznie mnie wkurza. Domniemam, że kiedyś samochód miał fabryczne radio, ale niestety nie wiem jakie. Z kodu wyposażenia wychodzi "Radio, version 1"Życie jest usłane różami, ale nie ma róży bez kolcy...
Komentarz
-
-
BARTIG, nie ma anteny, a jak masz radio inne, to być może czeka cię rzeźba->Usługi elektroniki/małej mechaniki VAG, usługi IT
->Superb 2FL CFGB DSG 4x4 Platinum+
poprzednie modele:
->O2FL CFHC DSG Elegance+ 2016-2020
->O2 BKC+ARL 4x4 Adventure+ 2010-2016
O1FL ASV Ambiente Ice 2003-2010 VW Golf 3 AAZ Classic 2000-2003
Komentarz
-
-
BARTIG, jak masz jakiegoś Pioneer'a (najlepiej podaj model) to jest szansa, że masz podłączoną przejściówkę z FAKRA na DIN, a właśnie złącze FAKRA potrzebujesz do RNS510. Jeśli masz pojedyncze FAKRA to musiałbyś kupić dwójnik z 1xFAKRA na 2xFAKRA. Masz jakieś zdjęcia ? bo nie bardzo rozumiem o jakiej zaślepce piszesz ...... be creative ... be inspired ... be yourself ...
Komentarz
-
-
AVIC-D3 to standardowy odtwarzacz 2DIN (niededykowany). Do radia powinieneś mieć plastikowy adapter, aby pasował do ramki. Opcje mogą być dwie masz ramkę dla radia Stream/Audience itp. lub dla Amundsen/Columbusa(RNS510). Porównaj sobie ze zdjęciami poszczególnych ramek to na pewno zauważysz równice i będziesz wiedział jaki masz u siebie rodzaj ramki. Jeśli masz fabryczne przygotowanie pod radio to pewnie gdzieś za radiem masz złącze antenowe FAKRA, o ile ktoś nie zrobił jakiejś rzeźby.... be creative ... be inspired ... be yourself ...
Komentarz
-
-
Witam.
Ludzie pomocy zmieniłem radio ze Stream na takie Bolero jak fotce .
Działa mi sterowanie z kierownicy telefon na BT a nie wyświetla czujników parkowania, nie wspominając o klimie.
Proszę podpowiedzcie łopatologicznie co mam zrobić aby to działało znajomy posiada VCDS ale nie robił nic takiego lub kto robi coś takiego na Podkarpaciu.
Pozdrawiam wytrych59Załączone pliki
Komentarz
-
-
Pytanie czy ktoś przerabia na Podkarpaciu możecie kogoś polecić aby wykonał tą przeróbkę .
Pozdrawiam wytrych59
Komentarz
-
Komentarz