O2 i S2 , octa przed liftem ma inne wtyczki od airbagów
[O2] Siedzenia s Superba 2
Zwiń
X
-
Zamieszczone przez patryk23 Zobacz wpisO2 i S2 , octa przed liftem ma inne wtyczki od airbagów
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Nordberath Zobacz wpis
Okej rozumiem w przypadku Octavii , ale z tego co wiem to S2 też był przed i po liftingowy. Czy w takim razie bez znaczenia z którego S2 jest fotel?
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez zukersss Zobacz wpis
Właśnie wymieniłem fotele w moim O2 przedlift na skórzane elektryki z SII przedlift (2011) i wtyczki pasowały P&P, włącznie z tą od Airbagów. Nie wiem czy jest to reguła, moja Skoda to przedlift z Marca 2008.
Komentarz
-
-
Witam, posiadam najzwyklejszą Octavię 2 HB z 2004r - interesuje mnie głównie wymiana tylnej kanapy (najchętniej na skórzaną) ale mam zagwozdkę - u mnie siedzisko jest niedzielone (oparcia oczywiście dzielone) a przeglądając wiele ofert na znanych portalach zauważyłem, że te skórzane czy "pół-skóry" od RS mają siedziska dzielone. Jak to wygląda z przekładką? Trzeba rzeźbić coś dodatkowo przy montażu dzielonego siedziska? I czy np. z wersji kombi przed FL lub innych modeli (Superb, Jetta itp) tylna kanapa będzie pasowała? Pytam, bo z tego co widzę, to dyskusje są gównie o przednich stołkach a te są u mnie na drugim planie.
Pozdrawiam.
Komentarz
-
Komentarz