Tak, udało się . Po wielu przemyślenieach doszedłem do wniosku, że nie ma innej opcji...więc odciąłem z lampki bolce z gwintem, na lampę dookoła nałożyłem klej silikonowy (coś jak klej do szyb, ale słabszy) przyłożyłem równo do otworu i.....wcisnąłem na siłę :twisted: . Nadmiar kleju wytarłem, wyschło i jest super. Innej opcji bez rwania lotki nie wymyśliłem, a tak dzięki sklejeniu przynajmniej lampka się uszczelniła i woda już się do niej nie dostanie... :twisted: :wink:
[O2] Boczki drzwi sedan i kombi
Zwiń
X
-
[O2] Boczki drzwi sedan i kombi
witam . Mam Octavię 2 w wersjii sedan i chcę sobie wrzucic wnętrze od RS ale od kombi ? Ogólnie zastanawia mnie to czy boczki tyllnych drzwi bedą pasowac od kombi bo kanapa na pierwszy rzut oka wygląda tak samo . Proszę o odpowiedz . Z góry dziękujęOCTAVIA I 1.9TDI 110KM +chip 2001 ROK AMBIENTE
-
-
Re: Boczki drzwi sedan i kombi
Zamieszczone przez tymon152witam . Mam Octavię 2 w wersjii sedan i chcę sobie wrzucic wnętrze od RS ale od kombi ? Ogólnie zastanawia mnie to czy boczki tyllnych drzwi bedą pasowac od kombi bo kanapa na pierwszy rzut oka wygląda tak samo . Proszę o odpowiedz . Z góry dziękuję
Mimo to da się przeszczepić boczki z kombi do sedana tylko trzeba z ori boczków zdemontować tą całą górną część i wstawić ją do boczków z kombi. Wszystko inne pasuje p&p. Przerabiałem to u siebie.
Komentarz
-
Komentarz