Fejsa nie mam i nie będę miał. Jak wątek padnie to trudno, znajdzie sie inne zajęcie :P
[O2 FL] Lane assist i sign assist
Zwiń
X
-
[O2 FL] Lane assist i sign assist
Przeglądając internet przypadkiem natknąłem się na tą stronę
Jak widać trwają prace nad uruchomieniem funkcji sign assist w golfie mk6 (lane assist można zamówić fabryczny). Największy problem jest z montażem kamery na szybie, ale rozwiązaniem może być sposób zastosowany przy montażu czujnika deszczu na nieprzystosowanej do tego szybie no i oczywiście nie wiadomo czy da się to wszystko zakodować.
Biorąc pod uwagę, że O2 FL i G6 mają tą samą elektrykę to nie widzę przeszkód do zaimplementowania tego rozwiązania do naszych Octavii. Od razu zaznaczam, że ww. funkcje są do uruchomienia na zwykłym monochromatycznym Maxi-docie.
Czekamy zatem na ochotnika, który podejmie się tego tematu w O2 FL. :diabelski_usmiech
-
-
Zamieszczone przez bohenCzekamy zatem na ochotnika, który podejmie się tego tematu w O2 FL
w pre FL to dopiero wyzwanie :diabelski_usmiechprzyjemność z jazdy zapewnia avant A4 quattro 2,0TFSI
wyprzedaż garażowa części do O2-plastiki,elektronika, ramka RNS, dekory czarny karbon, inne, inne-proszę pytać na PW
Komentarz
-
-
Z tego filmiku wynika chyba, ze bez manetki sie obejdzie. Jeden problem mniej ;-)
Komentarz
-
-
Ja to się zastanawiam, gdzie wy w Polsce i Europie chcecie jeździć te 230km/h ... pomijając wiadome państwo ...
Ja w trasie do Cro mam średnią rzędu 75m/h - i szybciej jechać nie polecam, bo policji niekiedy jak nasrał. Zaoszczedzić 3 godziny drogi dla 300 Euro - to ja dziękujeByła Octavia I FL Kombi 1.9 TDI AGR
Była Octavia II Kombi MR06 2.0 TDI DSG
ByłąOctavia II Kombi FL MR06@2013 2.0 TFSI DSG 4x4
TELEFONUJEMY DO MNIE PO GODZ 16.59!
Komentarz
-
-
Wiem gdzie jest dodawanie w can gateway, 8 mieś temu dałem nawet film na Youtube o tym jak ludzie zaczeli mieć problem.
Testowałem to wszystko w zeszłe lato.
Do wymiany masz magiel, taki który zrozumie sygnał z tej kamery, to na początek
Kmera albo działa- albo nie.
Podobnie jak z aktywnym tempomatem. Jak się sypnie, to juz nie działa zwykły tempomat nawet.
Tak samo tu, nie zrobisz sobie Rozpoznawanai znaków tylko, kiedy bedzie siało błędami z pozostałych funkcji.
Kodowanie NAVi na Rozpoznawanie Znaków - tez nie daje rezultatu.
Dodatkowo adaptacja - wzorniki, kto to ma
3/4 błędów - UNKNOW ROD CODE, i nie mówie tu o prototypie.
Entrike to by mógl to wsadzić do swojej Octavi, ale wszystkie inne z 1K1 maglem mają ten magiel do wymiany. Musi byc 5N0 lub 3AAz takim małym silniczkiem.
Ty masz który rok auta? Bo BXE to chyba był przed 2010 rok montiwany, wiec musiał byc miec autko FL przynajmniej.
Komentarz
-
Komentarz