[O2] DODANE ZDJECIE>>>do czego to sluzy?<<<
ostatnio staralem sie naprawic przypalone sciezki w programatorze bardziej w samym przeloczniku pamieci ustawien fotela.i tak demontujac plastiki itp pod fotelem zauwazylem jakby skrzyneczke w kilkoma wejsciami na jakies wtyczki...jest ich kilka??
do czego one sluza?
dodam tylko ze auto jest prawo stronne wiec w pl wersjach moze sie to znajdowac pod pasazera fotelem...
ktos kojarzy co to moze byc??
pozdr
szamoT1984, wg. mnie to jest miejsce do podłączenia np. airbaga w fotelu lub podgrzewania fotela lub czujnika obecności pasażera (kierowcy) jak ktoś ma kontrolkę niezapiętych pasów.
To jest takie miejsce na podłączenie kabelków idących do fotela. Wiązki z fotela idą do tej skrzynki i dalej do wiązki głównej samochodu.
Tempomaty w grupie VAG. Skoda, Audi, Seat, VW. Wiązki, montaż, kodowanie. Tel. 510 150 407
Klientów pytających o rabat informuję, że jest on stolicą Maroka
szamoT1984, pod fotelem są bodajże 3 sterowniki fotela odpowiadające za pracę silniczków, pamięć ustawień i współpracę z lustekami
skoro to anglik, to jest umiejscowiony prawidłowo
piszesz, że sterowanie ci działa, ale czy wszystkie funkcje
a pamięć?
Lusterka?
czy przy właczaniu wstecznego drugie lusteko pochyla sie w dół?
przyjemność z jazdy zapewnia avant A4 quattro 2,0TFSI
wyprzedaż garażowa części do O2-plastiki,elektronika, ramka RNS, dekory czarny karbon, inne, inne-proszę pytać na PW
szamoT1984, pod fotelem są bodajże 3 sterowniki fotela odpowiadające za pracę silniczków, pamięć ustawień i współpracę z lustekami
skoro to anglik, to jest umiejscowiony prawidłowo
piszesz, że sterowanie ci działa, ale czy wszystkie funkcje
a pamięć?
Lusterka?
czy przy właczaniu wstecznego drugie lusteko pochyla sie w dół?
Czesc przez pomylke nacisnolem ignoruj...mam nadzieje ze nic sie nie stalo sorry....
Pamiec foteli ma 3 przy czym lusterka tez
Przy wstecznym lusterko idzie w dol....
Co jeszcze moze byc probowalem to wyciagnac ale to sie trzyma i boje sie ze polamie jakies klipsy itp
no powiem tak....jak to znalazlem mysle sobie kurcze mam tu puste sloty miejsca na wtyczki itd. ,moglby cos dodac jakis bajer....wiec napisalem tutaj
okazuje sie ze sterownik pamieci fotela.
z drugiej strony sa podlaczone jakies wtyczki tak wiec czemu (co widac na zdjeciu) sa jeszcze wolne miejsca??
chetnym zainteresowanym dzieki za pomoc i szczere checi.
pozdrawiam apa
Komentarz