[O2] Pokrowce na przednie fotele

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • bartekamyk
    Classic
    • 2015
    • 11

I to nikt z rodziny bo myślę że rodziny nie powinno się brać ze względu na stonniczość

[ Dodano: Czw 24 Kwi, 14 22:35 ]
    Zamieszczone przez SS
    no to widzę sprawa przemyślana i przygotowanie jest?
    poprostu ma ludzi którzy wiedzą jak było w małżeństwie i powiedzą prawdę
  • zbynio007
    Drive
    • 2013
    • 94
    • Octavia II (1Z3)
    • BKD 2.0 TDI 140 KM

Panowie potrzebuje pokrowcow na przednie fotele najlepiej aby na kierowcy do mojej O2 w autku mam swiezo wyprana tapicerke w jasnym kolorze i niechcialbym jej od razu wybrudzic. Czy macie jakies sprawdzone juz pokrowce? Najlepiej to taki jeden pokrowiec tzw "koszulka" byle byla wytrzymala zeby moc sb rzucic na siedzenie do pracy. Kiedys mialem cos takiego w Astrze ale chyba po jakies 2-3 tyg byly pierwsze przetarcia...

Prosze o jakies linki z poradami

Komentarz

• Vick
      Classic
      • 2010
      • 24
      • Octavia III (5E3)
      • CJSA 1.8 TSI 180 KM

Witam,
      wiesz co z tego co patrzyłem jest tych firm bardzo dużo gdzie za kilkaset złotych zakupisz cały zestaw. Szczerze napisawszy nie pamietam teraz i nie mogę znaleźć faktury za swoje, ale mam ja gdzieś i mogę polecić zestaw do którego dodatkowo firma, która szyła dla mnie taki zestaw wszyła mi koraliki w wybranym na allegro kolorze. Wszycie miałem w cenie. Założone w skodzie od 2lat i nie ma z nimi żadnego problemy. Chyba że nie uznajesz koralików "starej daty". Ale samą firmę jak najbardziej mogę policić.
      Ogarnę fakturę i podsyłam nazwę i kontakt.
      Z tego co pamiętam kosztowało to około 300zł.
      Victor

Komentarz

• Marian 2
        L&K
        • 2007
        • 1086
        • Octavia I combi (1U5)
        • AQY 2.0 MPI 115 KM

Nabyłem pokrowce (możliwe, że oryginalne) w salonie Skody, miesiąc po kupnie samochodu, a było to w lutym 2000 r. Są wykonane z grubego, trwałego materialu, służą do tej pory, nawet nie były jeszcze prane. W ubiegłym roku trzeba było przełożyć/zamienić miejscami przednie, bo ten kierowcy, przetarło się oparcie z boku od ciąglego wsiadania i wysiadania. Po przełożeniu, nic nie widać i jeszce posłużą.
        Jeżeli mogę coś doradzić, to materiał pokrowców powinien być możliwie gruby. Kolor powinien być "nie brudzący", a więc najlepiej w jakieś wzorki. Te moje mają szaro-niebieski odcień i są w takie centki, jak gdyby "skóra leoparda". Nic na nich nie widać.

Komentarz

• Hawk1985
          Ambiente
          • 2013
          • 149
          • Octavia II combi (1Z5)
          • BXE 1.9 TDI PD 105 KM

Hej
          Ja ostatnio kupowałem pokrowce do Pandy u tego sprzedającego http://allegro.pl/listing/user/listi...us_id=11339940 i muszę przyznać że są godne plecenia (solidne i ładne).
          Sam przeglądałem pokrowce do octavii no i muszę przyznać ze pasowały by mi

Welurowe za 200 http://allegro.pl/pokrowce-na-fotele...494471573.html
          albo Eko-Skóra za 400 http://allegro.pl/pokrowce-samochodo...506792529.html

Zimę zmęczę ze starymi pokrowcami ale na wiosnę albo zdejmę pokrowce w ogóle, albo kupie skórzane
          Skodzinka kochana <3

Komentarz

• blackrs
            RS
            • 2008
            • 4826
            • Superb II combi (3T5)
            • CFGB 2.0 TDI CR RS 170 KM

ja swoje za 440 szyłem kolor tofi eco skora środki alcantara. teraz mam je na sprzedaż bo zmieniłem fotele na dynamiki i mi na nie nie pasuja. przejechaly w aucie 7-8 tys km sa jak nowe. oddam w dobrej cenie jak ktos zainteresowany
            BYŁA o1 rs
            BYŁA o2 1.6
            JEST S2 kombi Platinum 2.0 tdi 170 KM DSG

Komentarz

• endryu
              RS
              • 2006
              • 3777
              • Octavia II combi (1Z5)
              • CAXA 1.4 TSI 122 KM

Koledzy :idea: Jakie macie patenty na fotele samochodowe (szczególnie kierowcy) w gorące letnie dni. :?: Koszulka niejednokrotnie jest intensywnie wilgotna, przepocona gdzie pot z solą przenosi się na tapicerkę fotela.
              Pokrowce, koszulki, maty bambusowe, grubszy ręcznik :?:
              O I 1,9 TDI AHF < SLX > <1Z1Z (9910)> miłe wspomnienia
              O II FL < Ambition > <2G2G> powoli do przodu
              =================================================

Komentarz

• Sony
                Rider
                • 2015
                • 342
                • Octavia II (1Z3)
                • CAXA 1.4 TSI 122 KM

Zamieszczone przez endryu
                Koledzy Jakie macie patenty na fotele samochodowe (szczególnie kierowcy) w gorące letnie dni. Koszulka niejednokrotnie jest intensywnie wilgotna, przepocona gdzie pot z solą przenosi się na tapicerkę fotela.
                Całkiem sprytne są nakładki na oparcie fotela - były i pewnie będą w Netto. Są z siatki, naprężone gumami. Można zamocować lub nie do oparcia. Powstaje wolna przestrzeń między oparciem i plecami. Koszt za szt. ok. 10 zł. Człowiek nie klei się do oparcia .

Komentarz

• luker
                  Ambiente
                  • 2010
                  • 169

pokrowce

Jeśli chcecie wydać kase na pokrowce to polecam tego producenta mam od nich pokrowce i wygląda jak orginalna tapicerka koszt nie mały ale polecam
                  Autopoťahy značky MAD reprezentujú najrôznejšie typy poťahov do áut. Kvalitné, lacnejšie, profesionálne i luxusné autopoťahy na mieru v našom sortimente.

Komentarz

Pracuję...