Tak jak pisał rOBERTO795 diagnostyka, zrób logi jeśli już nie komplet to chociaż statyczny i dynamiczny grupy 011, obadamy co turbinka wyprawia.
Wykładziny / "dywaniki" w drzwiach O2 FL
Zwiń
X
-
Wykładziny / "dywaniki" w drzwiach O2 FL
Koledzy, czy jest możliwość dokupienia "wkładek" w kieszenie drzwi O2 / O2FL? Irytują mnie te chamskie plastiki w środku - co tam nie włożę, dzwoni jak szlag.
W Golfie IV były tam takie gumowe dywaniki, wkładki czy jak to tam zwał
Przekopałem forum i nie mogę znaleźć żadnej informacji na ten temat..
Będę wdzięczny za jakąkolwiek informację + ew. numer kat. z Etki.
Jeśli nie ma czegoś takiego, myślałem, żeby kupić filc podklejany i ładnie dopasować w te wnęki.
O2 FL 2.0 TDI ==>> http://forum.octaviaclub.pl/viewtopic.php?t=71836
Maciej
Kierownice MF, tempomaty, MFA w grupie VAG Skoda, VW, Seat, Audi. Montaż, kodowanie sterowników, sterowniki, wiązki i inne..
-
-
Odkąd w Chinach rozpoczęto produkcję OII jest to niezłe źródełko części i akcesoriów.
Spójrz tutaj:
aliexpress
a tu reszta
aliexpress
Komentarz
-
-
ale czy na pewno nie trzeba doliczyć VAT ,nic o tym nie napisano ?Sebastian
Dyskusja z idiotą jest jak zapasy ze świnią w błocie ,po pewnym czasie zauważasz ,ze świni się to podoba
Jest Passat B7 Highline by sebastian7905
Była Black ELEGANCE by sebastian7905
Wczasy nad morzem - klik
Komentarz
-
-
Chińczyki zawsze wysyłają paczki jako "gift" o wartości poniżej 50$.
Kupowałem sporo na dhgate i ebayu z HK i Chin. Nigdy jeszcze nie zapłaciłem cła i VAT.
Jeżeli kupujesz pojedyncze sztuki, a nie na handel, to są nikłe szanse, że paczka pójdzie na cło i VAT.
Właśnie zamówiłem te wkładki za ok 9$ z przesyłką. :lol:
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez demmsiKurcze fajne te wkladki :szeroki_usmiech
Jak dotrze (zwykłą pocztą to ok 20-30 dni) to napiszę czy warto kupować.
Ale 9$ to około 30 PLN - jak się okażą beznadziejne to nie będzie wielka strata
kupiłem na tej aukcji aliexpress
Komentarz
-
-
U siebie początkowo wyciąłem właśnie z filcu takie wkładki na spód kieszeni drzwi. Niestety latające rzeczy i tak obijały się o plastikowe boki więc dalej była doopa. Dorwałem samoprzylepny czarny filc (mają takie różne wynalazki w punktach hi-fi gdzie wytłumiają drzwi i robią obudowy subów), wykleiłem całą kieszeń i jest cacy. Dobrze odtłuścić przed przyklejeniem i filc trzyma jak kleszcz (u mnie już blisko 2 lata)
Komentarz
-
-
Jestem w szoku - paczka dotarła - z HK szła 8 dni - to rekord w moich zakupach z Azji :-)
Towar zgody z opisem aukcji - wykładziny są miękkie i pasują idealnie.
Obawiałem się jednego - że będą śmierdzieć jak chińskie trampki z supermarketu - ale sie myliłem, nie śmierdzą :-)
Można kupować.
Komentarz
-
Komentarz