Zamieszczone przez lukrys
Montaz rolety na drzwi bagaznika w liftbacku Octavia II FL
Zwiń
X
-
mowa chyba o tym
nr w katalogu Roleta przeciwsłoneczna (DEA 610 001) str 31 z katalogu Oryginalne akcesoria Skoda Octavia
jest to do wersji HB Octavia II , sam się zastanawiałem czy zamiast przyciemniać szybę z tyłu nie zastosować rolety - miałem tak w fabi i byłem zadowolony
oryginał oczywiście troszkę kosztuje ale zwykłą można mieć za 30zł
Komentarz
-
-
jerryx, ja miałem montowaną. Panel/plastik/tapicerkę tylnej klapy trzeba zdjąć, bo muszą być założone zaczepy do haczyków.Oblicz ile więcej pali Twój samochód przez włączone światła w dzień:
http://dadrl.pl/bin/KosztySwiatelMijania.zip
Jacy ustawodawcy takie prawo. Jakie prawo taki kraj. Jaki kraj takie w nim życie...
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez EnriquezJarek, jak masz z tym problem, to przyjedź do mnie to Ci założę.
Przy okazji pytanie - czy zaczepy na sznureczki od półki odkręca się osobno, czy odejdą razem z plastikami? Roletę do półki już przykręciłem, natomiast z haczykami wstrzymuję się - po wstępnym obejrzeniu konstrukcji zniechęciłem się...
Komentarz
-
-
FJ2, tutaj masz opis od Saszy :diabelski_usmiech http://www.skoda-piter.ru/forum/index.php?topic=20189.0
Osobiście do swojej ex 0II kupowałem w sklepie motoryzacyjnym za ok 30zł i duzej róznicy do tej ori nie widze.....- spełniała swoje zadanie,a montaż był 3 min bez zdejmowania tych plastikow z klapy. Jakis miesiąc temu montowalismy z kolega w 0II fl - też kupił sklepowa i tez "gitara"
Komentarz
-
-
Re: Montaz rolety na drzwi bagaznika w liftbacku Octavia II
Zamieszczone przez wikingWitam jest i czy można taką roletę siatkową złożyć do kombi na klapę
[ Dodano: Pon 14 Kwi, 14 14:01 ]
Zamieszczone przez Gosek007Koledzy podajcie jaką szerokość kupić rolety na tył uniwersalnej bo chce sobie zamontować a nigdzie nie mogę znaleźć informacji jaką maksymalnie szeroką tam zamontować.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez piotrek_osGosek007, Sory z OT....ale czy tą Twoja 0II to też "kobitka" jeżdzi? Bo kiedys chyba mnie to autko wyprzedzało na S7.....i wolno to nie jechało :diabelski_usmiech
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez TwoBZamieszczone przez FJ2Kupiłem taką roletę w ASO
Numer to DEA 610 001
Ja zapłaciłem 208zł, ale można taniej kupić (też w ASO) - mnie się po prostu za 20zł nie chciało (i nie opłacało) jechać na 2 koniec miasta.
A jak w poprzednim zapytaniu - ktoś coś podpowie? Jeszcze nie zakładałem (deszcz pada).
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez piotrek_osnie widzsz, że Ci linka od Saszy podałem? :roll:
Pięknie dziękuję. I postaram się poprwić ops:
Komentarz
-
-
dacie foto jak taka roleta się prezenci 8)
WyrażnąMaderFaker EKOlot -> http://forum.octaviaclub.pl/forum/mo...t-vrs-interior
KUPIĘ: tunel z podłokietnikiem-kpl, Zderzak vrs FL, Skladane lusterka-kpl, Maxi-dot
Komentarz
-
-
FJ2, jeżeli pytasz o te zaczepy na sznureczki to są wciskane. Na stronie podanej przez piotrek_os nie informacji jak je zdemontować. Podpowiem, że ja do tego użyłem wkrętów do drewna. dobrałem odpowiednią średnicą (aby nie rozerwać zaczepu) i wkręciłem go. Wkręcając bolec się wysuwa z mocowania.Diagnostyka komputerowa samochodów - Poznań i okolice
Komentarz
-
Komentarz