Ja śmigam z Alanem 109 + President Ohio i do licznikowych 190km/h trzyma się bez problemu.
[O2FL] Pozycyjne LED + zderzak RS
Zwiń
X
-
[O2FL] Pozycyjne LED + zderzak RS
Jakiś czas temu wymieniłem sobie zderzaczek na ten z wersji RS. Wszystko śmiga jak marzenie (dzienne / pozycja na zderzaku) ale zastanawiam się czy można by wsadzić żaróweczki LEDowe w miejsce tych starych, bo jakoś tak smutno z dziurami po starych żarówkach. I teraz pytanie, czy jak zakupiłbym żarówki bez canbusa czy by to przeszło? I czy nie uwali mi LEDów w zderzaku?
-
-
irekk, proponuję, żebyś przeniósł temat do działu 1Z a nie tak jak teraz w 1U :roll:
zależy jak masz podłaczone ledy- jeśli tak jak ori to nie powinno ci świecić
jeśli masz pociągniete z pozycji to będzie świecić i to i toprzyjemność z jazdy zapewnia avant A4 quattro 2,0TFSI
wyprzedaż garażowa części do O2-plastiki,elektronika, ramka RNS, dekory czarny karbon, inne, inne-proszę pytać na PW
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez piotrek_gdyirekk, proponuję, żebyś przeniósł temat do działu 1Z a nie tak jak teraz w 1U :roll:
irekk, możesz wrzucić tu swój autoscan.
PS: Dziękuję za przesunięcie tematu
[ Dodano: Czw 26 Wrz, 13 10:16 ]
Ok, odpowiedź na moje pytanie:
Wsadzenie ledów w pozycje w lampach nie spowoduje żadnych problemów ale nie będą one działały. Ledy w zderzaku będą działać bez zmian.
Komentarz
-
Komentarz