Nowe maty oferuje Superbman, ale nie mogę znaleźć panelu (w każdym razie nie ma go na allegro). Czy wiecie jaki jest jego nr katalogowy.
[ Dodano: Sob 21 Wrz, 13 17:08 ]
Jeszcze jedno. Wydaje mi się, że może nie trzeba zmieniać panelu ręcznej klimatyzacji. Znalazłem zdjęcie auta z taką klimatyzacją i podgrzewaniem foteli i tam włączniki podgrzewania są na zewnętrznych pokrętłach.
Nic jeszcze nie mam - dopiero się przymierzam. Czy zaglądałeś na zdjęcie w linku, gdzie jest panel klimatyzacji manualnej (trzy pokrętła) z przełącznikami w skrajnych. Takiego mam szukać? Czy rzeczywiście nie ma samych takich pokręteł z przełącznikami?
skraj, zagadaj z superbmanem czy niema takiego panelu, z ceną też można się dogadać jak kupisz poza allegro Chyba jest najtańszym źródłem. Jak potrzeba to wystawi fv
Miałeś kiedyś podgrzewane fotele? Bo znam kilka osób, które mają i nie używają bo twierdzą, że nie jest to zbyt przyjemne
Sprzedam silikon do pokrywy rozrządu CDAA, CDAB, CCZA - D174003A2 - info na PW
z rozbieraniem foteli jest troche zabawy wiec przygotuj sie na troche roboty. wiem coś o tym bo sie z tym bawiłem. no i żeby wiązki puścić to kawałek auta trzeba rozebrać
BYŁA o1 rs
BYŁA o2 1.6
JEST S2 kombi Platinum 2.0 tdi 170 KM DSG
Komentarz