U want to create own curve characteristic? Maybe you should decode few sgo files with characteristics to bin and look inside with hex editor or something. Find same data which could be speed values for example.
[O2FL] Listwy (dekory) Piano Black Octavia II
Zwiń
X
-
[O2FL] Listwy (dekory) Piano Black Octavia II
Witam,
poszukuję numerów wszystkich dekorów do Octavii II FL w kolorze Piano Black.
Pomoże ktoś ?
1. Listwa przy przełączniku świateł
2. Mała listewka po drugiej stronie kierownicy
3. Listwa nad schowkiem pasażera
4. Ramka i obudowa klimatyzacji oraz radia Amundsen
5. Popielniczka
6. Ramka skrzyni biegów
7. Ramki i listwy na drzwiach
P.S. Wymieniał już ktoś z Was wszystkie dekory w swojej Octavii II FL ?
-
-
xisqo, ale Piano Black nie jest listwą do RSa
ja wymieniałem u siebie wszystkie listwy ale wymieniłem je na czarny karbon- takie jak w RS '2012przyjemność z jazdy zapewnia avant A4 quattro 2,0TFSI
wyprzedaż garażowa części do O2-plastiki,elektronika, ramka RNS, dekory czarny karbon, inne, inne-proszę pytać na PW
Komentarz
-
-
piotrek_gdy wiem, że to nie od RSa tylko chyba od L&K...
P.S. A możesz podrzucić kilka fotek na PW jak to u Ciebie wyszło ?
Pamiętasz numery wszystkich dekorów w tym carbonie ?
TwoB dzięki ! To już połowa rzeczy, których szukam.
Rozumiem, że one bez problemu spasują do mojej RSki ?
Poczekam może ktoś podrzuci resztę...
Komentarz
-
-
przyjemność z jazdy zapewnia avant A4 quattro 2,0TFSI
wyprzedaż garażowa części do O2-plastiki,elektronika, ramka RNS, dekory czarny karbon, inne, inne-proszę pytać na PW
Komentarz
-
-
a nie lepiej okleić ?
Wymieniłem jednostkę grającą z radia Stream na radio Columbus i postanowiłem
również wykończyć ramkę radia i przełączników klimatyzacji folią carbon.
Ja u siebie okleiłem i moim zdaniem nie jest najgorzej
[ Dodano: Nie 12 Sty, 14 19:13 ]
Problem pojawi się również przy wymianie listew w drzwiach, bo tam trzeba są nity ale i z tym dałem sobie radę i teraz jest przykręcana. Tak czy inaczej bez wydawania kasy na nowe listwy możesz mieć wszystkie listwy w carbonie, a nawet klamki.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez xisqoByć może pójdę tym tropem, tylko szukam ludzi z Wrocławia, którzy by się tym zajęli za mniejszą kwotę niż listwy używane/nowe...
koszt mojej roboty to 150 zł. Zajmuję się takimi sprawami zawodowo, więc mogę się polecićoczywiście jak nie znajdziesz nikogo u siebie.
[ Dodano: Pon 13 Sty, 14 18:09 ]
A tak z ciekawości, ile kosztuje komplet takich listew i czy są w komplecie te od drzwi?
Ja u siebie okleiłem listwy, można powiedzieć z musu, gdyż były w kiepskim stanie wizualnym. Chociaż teraz uważam, że wyszło ciekawie i estetycznie. Na pewno znajdą się tacy, dla których to festyn ale o gustach się nie dyskutuje.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez cynamonczy są w komplecie te od drzwi?
listwa drzwi występuje w ETCE i w ASO JEDYNIE jako komplet z całym boczkiem
oczywiście można dostac poza ASO :wink:przyjemność z jazdy zapewnia avant A4 quattro 2,0TFSI
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez cynamona nie lepiej okleić ?kliknij 'Lubię to!' www.facebook.com/LukiFanatic a tam O2/O3 RS, O3 RS230, G 6GTI 35, G 7GTI, G 7R, S3, CLA 45 AMG, S5, GT3 RS, Turbo S, M5, RS 7, S 63 AMG, RS6
SKODA OCTAVIA 1.4TSI 122HP CAXA TURBO PROBLEM
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez bishopA nie lepiej oddać wszystkie listwy do lakiernika?... ale do pierwszych upałów, kiedy to w aucie zrobił się piekarnik, folia się pomarszczyła i zrobiły się pęcherze. Nie neguję oklejania, ale może potrzebna do tego jakaś wiedza tajemna, żeby to było trwałe.
W każdym razie na wiosnę będę lakierował wszystkie listwy na czarny metaliczny (ramkę wokół radia i listwy przednie już polakierowałem i jak do tej pory jest OK).
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez TwoBZamieszczone przez bishopA nie lepiej oddać wszystkie listwy do lakiernika?... ale do pierwszych upałów, kiedy to w aucie zrobił się piekarnik, folia się pomarszczyła i zrobiły się pęcherze. Nie neguję oklejania, ale może potrzebna do tego jakaś wiedza tajemna, żeby to było trwałe.
W każdym razie na wiosnę będę lakierował wszystkie listwy na czarny metaliczny (ramkę wokół radia i listwy przednie już polakierowałem i jak do tej pory jest OK).ja taką wiedzę magiczną posiadam i folia się trzyma jak ta lala
Komentarz
-
-
można tez zdecydowac się na hydrografikę- np tak zrobił kolega marbab w swoim scoucie wybierając wzór "szczotkowane aluminium)
może to kwestia wykonania, tym niemniej z daleka wyglada fajnie, z bliska "nieco" traci na uroku :wink:przyjemność z jazdy zapewnia avant A4 quattro 2,0TFSI
Komentarz
-
-
[O2FL] Demontaż dekorów
Witam,
mam pytanie, czy ktoś demontował dekory celem obklejenia?
Chodzi mi konkretnie o dekory na drzwiach i nad schowkiem. O ile udało mi się znaleźć info nt. dekorów w drzwiach to ponoć są klejone więc oklejać je muszę w samochodzie, a jak wygląda sprawa z listwą nad schowkiem u pasażera?
Próbowałem zedrzeć ten plastik, ale nie chce iść, nie chcę go też połamać. Ktoś ma jakieś doświadczenia w tym zakresie?
Pozostałe dekory tj. obok kierownicy z lewej od włącznika świateł, z prawej krótki, osłona schowka, oraz plastik przy lewarku już okleiłem. Pozostały mi drzwi i schowek, jednak wolę Was zapytać, bo pewnie ktoś już temat przerabiał
Komentarz
-
Komentarz