Stream MP3 dołożenie USB. Czy możliwe?

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • adunio87
    Classic
    • 2015
    • 4

Najbardziej niedoceniane u nas są samochody z przebiegiem 200 kilka kkm . Auta bardzo często zadbane i głaskane ale magia "2" na przodzie na blacie odpycha większość klienteli. Bardzo fajna opcja dla rozsądnie podchodzących do tematu bo można takie auto kupić często w lepszym stanie i kilka tyś taniej niż kręcone "serki" po 170kkm . Marka obojętna.
    Dobra wiem, że nie o to biega :szeroki_usmiech .
    Typów tu będą tu zaraz setki.
    Te niedoceniane jak np francuzy to świetny temat na tanie fajne auto, niczym nie ostające od średniej obecnie w motoryzacji, ale dobite cenowo przez nieaktualne stereotypy.
  • wallyskwr
    Classic
    • 2013
    • 11

Witam Jedno małe pytanko Chciałbym się dowiedzieć czy jest możliwe coś takiego. Mam radio STREAM mp3 i w podłokietniku wyjście AUX (na jakiegoś Mp3 itp.) co jednak nie do końca mnie satysfakcjonuje i chciałbym to "coś" zamienić na USB. Czy jest możliwość wymontowania tego i wymiany na złącze USB, jakiś adapter, przejściówkę, cokolwiek żebym mógł słuchać muzyki z "palucha"? Znalazłem u naszych azjatyckich kolegów coś takiego

I tak mnie naszło Czy istnieje jakaś szansa na to że dałoby się to "sparować" z radyjkiem które obecnie posiadam? Z góry dzięki za pomoc i sugestie

Komentarz

• Andrzej.P
      RS
      • 2011
      • 1516
      • Octavia II (1Z3)
      • BSE 1.6 MPI 102 KM

Zamieszczone przez wallyskwr
      Czy istnieje jakaś szansa na to że dałoby się to "sparować" z radyjkiem które obecnie posiadam? Z góry dzięki za pomoc i sugestie
      Na to nie odpowiem, ale sprawdzone rozwiązanie to emulator zmieniarki (sam mam takowy):

Skoda Octavia II 1.6 Mint 2008 LPG (@STAG)
      FSO Polonez Caro Plus 1.6 GSi 1999 LPG

Komentarz

• piotrek_gdy
        RS
        • 2008
        • 7723
        • Volkswagen
        • CFGB 2.0 TDI CR RS 170 KM

wallyskwr, możesz sobie zamontować MDI
        jest temat na forum temu poświęcony

zawsze warto uzywać funkcji "szukaj" :wink:

Zamieszczone przez wallyskwr
        Czy jest możliwość wymontowania tego i wymiany na złącze USB, jakiś adapter, przejściówkę, cokolwiek żebym mógł słuchać muzyki z "palucha"
        prościej jest coś dołożyć do schowka niż pruć podłokietnik :roll:
        przyjemność z jazdy zapewnia avant A4 quattro 2,0TFSI

wyprzedaż garażowa części do O2-plastiki,elektronika, ramka RNS, dekory czarny karbon, inne, inne-proszę pytać na PW

Komentarz

• wallyskwr
          Classic
          • 2013
          • 11

Jasne że tak ale mi nie chodzi o żadne prucie podłokietnika tylko o możliwość wymiany na zasadzie plug&play tak byłoby najwygodniej

[ Dodano: Pią 31 Sty, 14 19:20 ]
          Znalazłem jeszcze coś takiego http://allegro.pl/oryg-kabel-adapter...927585704.html ale do STREAMA to to chyba nie podejdzie co?

Komentarz

Pracuję...